naprawa bezgotówkowa (1) Samochododdany po kolizji parkingowejcelem naprawy bezgotówkowej.Mimo poleceń... Roman naprawa blacharsko-lakiernicza (1) samochód po kolizji parkingowej oddany do firmy stanley do naprawy... Piotr dla mnie bomba! (1) dzień przed wigilią posypał się wydech w moim szerszeniu. byłem akurat w... maximilanos
godni polecenia (1) rzetelni, profesjonalni; czasami warto poczekać Krzysztof Naprawa lakiernicza (1) Naprawiałem samochód ze względu na kilka miejsc tak zwanych ognisk... andrzej Naprawa Powypadkowa (1) Polecam Bardzo Naprawa wykonana Solidnie i Szybko. Wszystkie spostrzeżenia... Łukasz rewelacja (2) Bardzo dobra i szybka obsługa, tanio i solidnie. Polecam Natalia naprawa lakiernicza (1) Wszystko bardzo szybko i sprawnie, wszystkie uwagi i sugestie uwzględnione.... Ja Serwis godny polecenia (1) Solidnie, terminowo, a przede wszystkim uczciwie, bez naciągania klienta na... Agnieszka Naprawa zarysowan na zderzakach i karoserii (1) Naprawa została dokonana bardzo sprawnie i profesjonalnie. Barwa lakieru... Kazimierz Piszczatowski Jestem bardzo zadowolony! (1) Naprawa uszkodzonej karoserii w mojej astrze była wykonana na czas i bez... Andrzej P Warsztat godny polecenia.. (1) W przeciwieństwie do większości opiniodawców udałe się do warsztatu w... Krzysztof POLECAM, szybko i miło (1) Zwykłe założenie owiewek, które nie zawsze może wyjść laikowi, tu zostało... Dariusz Wiśniewski Szkoda że tak rzadko można trafić na taki warsztat. (1) Wyszukałem ten zakład biorąc pod uwagę opinie w internecie. Jestem... Ryszard polerowanie (1) gorąco polecam usługi tego warsztatu.Oddałem samochód do spolerowania rano i... kamyk opel corsa (1) ...pełen profesjonalizm, miła obsługa, wysoka jakość usług ale przede... Iza polecam! (1) Polecam warsztat Stanley za solidność i fachowość. Wszystkie formalności... PP tłumik (1) wymieniałem wydech w swoim samochodzie i jestem bardzo zadowolony z... Roman staruszek Golf III jak nowy (1) Mój dwudziestoletni Golf z 1995 roku zaczął pokazywać że nawet... Władysław Sennewald Naprawa lakiernicza, Mazda 2..... (1) Nie ukrywam że klientem "Auto Service Stanley" jestem po raz kolejny z różną... Bartek