Polecam (1) Fachowa i rzetelna obsługa, bez żadnych zastrzeżeń, szczerze polecam. Maciej doskonała obsługa i jakość usług,Polecam!!! (1) W serwisie u Stanleya dokonalem naprawy powypadkowej. Przebiegło to... Toasz Kurzyca naprawa pokolizyjna w ramach ubezpieczenia (1) kompleksowa, solidna, bez gotowkowa naprawa, mila i fachowa obsluga, dobry... Wanda Jędruszczak
jozef opel vectra C (1) wymiana uszkodzonych części blacharki,naprawa lakiernicza,przegląd techniczny... jozef opel vectra C naprawa lakiernicza audi a6 (1) Witam wszystkich szukających dobrego lakiernika oraz milej i fachowej... Marek Naprawa pokolizyjna. (1) - bardzo dobry kontakt z klientem, - naprawa wykonana bardzo dobrze - nie ma... EK Zadowolony (2) Umówiłem się telefonicznie na wymianę oleju plus wymiana drobnej części... kriss polecam, sprawdzony serwis (1) naprawiam i odnawiam auto tam już od 3 lat, póki co się niezawiodłem i mogę... właściciel corsy Naprawy blacharskie (1) Warsztat godny polecenia. Konkretna rozmowa. Bardzo duża i fachowa pomoc w... Konrad Seat Cordoba (1) Jestem bardzo zadowolona. Wybrałam ten warsztat na podstawie opinii na... Zadowolona klientka :) VW Jetta (1) Byłem w paru warsztatach (z listy rankingowej Trójmiasto.pl), chciałem... Marcin kolejny usatysfakcjonowany klient (2) Przed skorzystaniem z usług serwisu Stanley trochę nieufnie czytałem... Lanos Wow! (1) Jestem bardzo pozytywnie zaskoczona! W tak profesjonalnym warsztacie nigdy... Żana Najlepszy serwis w 3mieście (1) Według mnie najlepszy warsztat blacharski i mechaniczny w Trójmieście. Jeśli... Aleksander i Małgorzata KIA Ceed (2) Szybka i fachowa naprawa samochodu. Dobranie lakieru i spasowanie nowych... Andrzej profesjonaliści pod każdym względem... (1) Firma Stanley jest mi znana od kilku lat i właśnie tam kieruję swoje kroki... Bartosz P. HONDA (1) BARDZO SOLIDNE WYKONANIE PRAC BLACHARSKO LAKIERNICZYCH PRZYSTEPNE CENY... WŁODEK Apex CPCH Gdynia - opinia (1) Serwis jest profesjonalnie wyposażony , czas realizacji zgodny z ustaleniami... Apex CPCH Gdynia Wymianka oponek -profesionall (1) Obsługa na jak wskazuje nazwa standardy zachodnie, przy tym sympatyczna i... Waldek Polecam (1) Od wstępnej rozmowy do odbioru samochodu, przez cały czas profesjonalna,... Irek