naprawa lakiernicza audi a6 (1) Witam wszystkich szukających dobrego lakiernika oraz milej i fachowej... Marek Naprawa pokolizyjna. (1) - bardzo dobry kontakt z klientem, - naprawa wykonana bardzo dobrze - nie ma... EK Zadowolony (2) Umówiłem się telefonicznie na wymianę oleju plus wymiana drobnej części... kriss
polecam, sprawdzony serwis (1) naprawiam i odnawiam auto tam już od 3 lat, póki co się niezawiodłem i mogę... właściciel corsy Naprawy blacharskie (1) Warsztat godny polecenia. Konkretna rozmowa. Bardzo duża i fachowa pomoc w... Konrad Seat Cordoba (1) Jestem bardzo zadowolona. Wybrałam ten warsztat na podstawie opinii na... Zadowolona klientka :) VW Jetta (1) Byłem w paru warsztatach (z listy rankingowej Trójmiasto.pl), chciałem... Marcin kolejny usatysfakcjonowany klient (2) Przed skorzystaniem z usług serwisu Stanley trochę nieufnie czytałem... Lanos Wow! (1) Jestem bardzo pozytywnie zaskoczona! W tak profesjonalnym warsztacie nigdy... Żana Najlepszy serwis w 3mieście (1) Według mnie najlepszy warsztat blacharski i mechaniczny w Trójmieście. Jeśli... Aleksander i Małgorzata KIA Ceed (2) Szybka i fachowa naprawa samochodu. Dobranie lakieru i spasowanie nowych... Andrzej profesjonaliści pod każdym względem... (1) Firma Stanley jest mi znana od kilku lat i właśnie tam kieruję swoje kroki... Bartosz P. HONDA (1) BARDZO SOLIDNE WYKONANIE PRAC BLACHARSKO LAKIERNICZYCH PRZYSTEPNE CENY... WŁODEK Apex CPCH Gdynia - opinia (1) Serwis jest profesjonalnie wyposażony , czas realizacji zgodny z ustaleniami... Apex CPCH Gdynia Wymianka oponek -profesionall (1) Obsługa na jak wskazuje nazwa standardy zachodnie, przy tym sympatyczna i... Waldek Polecam (1) Od wstępnej rozmowy do odbioru samochodu, przez cały czas profesjonalna,... Irek naprawa (1) Szukalem zakladu lakierniczego poniewaz zarysowalem zderzak,bylem w trzech... Lis Ocena usługi (1) Po kolizji drogowej oddałem samochód do naprawy w warsztacie Auto Service... Poszkodowany kierowca Tadeusz Kozłowski - opinia (1) Polecam gorąco . Fachowy i profesjonalny serwis.Dotrzymują terminu... Tadeusz Kozłowski POLECAM (1) Przed oddaniem auta do serwisu zapoznałam się z opiniami i ..... w pełni... Barbara