drobne naprawy też są dla nich ważne (1) Jestem pod wrażeniem profesjonalizmu firmy. Zgłosiłam się z drobną naprawa -... Kasia Naprawa SEAT TOLEDO (1) AUTO SZKODA OC ALLIANZ. TYŁ LEPIEJ WYGLĄDA NIŻ PRZED KOLIZJĄ> WSZYSTKIE... ARUR Kupplung wieder super (2) Bin in dieser Werkstatt schon seit 15 Jahren Kunde. Wie immer alles tiptop.... Martin Gnaczynski
Zdecydowanie polecam (1) Profesjonalizm i szybka obsługa, tak w trzech słowach mogłabym opisać wizytę... Natalia Opinia o pracy warsztatu (1) Z usługi jestem bardzo zadowolony. Samochód odebrałem bez żadnych uwag i co... J. Wąsowski. Gdynia Jak najbardziej polecam (1) Od kilku lat "robie" tam drobne naprawy oraz "zmieniam" opony. dla samego... Paweł dacia (2) Na początku grudnia 2012 r miałem poważną stłuczkę. Ponieważ przy moim... Janusz S Volvo V40 (1) Korzystałem z usług tego warsztatu po kolizji w jakiej uczestniczyłem.... Artur naprawa (1) likwidacja szkody i szybkość naprawy naprawdę super. Po zgłoszeniu czekałem... Włodzimierz opel astra iv (1) przyjęcie bezproblemowe bez wcześniejszego zgłoszenia. Szybka ocena uszkodzeń... lech Panda (1) Szybko i solidnie ad rem hyundai ix35 (1) Usługa wykonana fachowo, a czas oczekiwania miło spędzony w biurze przy... Alicja G. TURKUSOWY Opel Corsa :) (1) Jakoś i obsługa całego zespołu oceniam na 6, Pani z biura przemiła. Jedynym... Daria. Montaż opon (1) Usługa wykonana fachowo i kompleksowo, koła z nowymi oponami zostały od razu... Maciej BMW 118d klient z Niemiec (1) Na podstawie moich porównań wykonawstwa prac blacharsko-lakierniczych, Firma... Mariusz C MERCEDES E210 (1) Witam. Serwis Stanley godny polecenia. Jestem taksówkarzem któremu uszkodzono... Stefan K. Maria - opinia (1) Mój samochód został po stłuczce bardzo ładnie naprawiony, zlecone dodatkowe... Maria Brawo (1) Sprawnie, fachowo i zgodnie z umową. Gdy coś miało się zmienić uzgadniano... Ryszard BMW E46 (1) Polecam ten warsztat,szybko w ciągu jednego dnia auto naprawione,miła... Mariusz Opel Astra (1) Super Szef i Ekipa Serwisu. Zdecydowałem się na usunięciu zarysowań i ubytku... Zygmunt Puchała