Auto Top

Giełdy i komisy

Gdańsk, adm. Kazimierza Porębskiego 50

wojtek - opinia (1) Bardzo profesjonalne podejście do klienta, naprawdę polecam. Kupili nasze... wojtek Marcin - opinia (1) Polecam, transakcja udana. Pan Adam zna się w temacie motoryzacji. Szacun Marcin Wojtek - opinia (1) Szczerze polecam, nie trzeba sie rozpisywać wystarczy skorzystać z ich usług Wojtek
Wojciech - opinia (1) Pozytywne i konkretne ,nudzi zaufanie Wojciech Szymon - opinia (1) Punktualne przybycie na spotkanie, szybka wycena samochodu i podpisanie umowy... Szymon Klient - opinia (1) Sprawne i szybkie załatwienie sprawy Klient Paweł - opinia (1) Szybko, sprawnie i profesjonalnie. Bardzo miły kontakt. Decyzja w ciągu 15... Paweł Izabela - opinia (1) Skorzystałam z oferty firmy skup aut za gotówkę... Wycena auta i... Izabela Zadowolony - opinia (1) Bardzo sprawnie, szybko, profesjonalnie, zgodnie z informacja telefoniczną,... Zadowolony Tomasz - opinia (1) Szczerze polecam usługi tej firmy. Bardzo dobra obsługa klienta, same... Tomasz JBL - opinia (1) Profesjonalnie i uczciwie. Polecam JBL Airpien - opinia (1) Samochód sprzedałem szybko i sprawnie, cena do zaakceptowania. Przebieg... Airpien Daria - opinia (1) Transakcja sprzedaży przebiegła pomyślnie, Pan bardzo sympatyczny, cena... Daria Radek - opinia (1) Dzisiaj sprzedałem im samochód, jestem bardzo zadowolony z obsługi. Radek Bartosz - opinia (1) Dzisiaj kupili moj samochód, jestem bardzo zadowolony z obsługi tej firmy Bartosz Kamil - opinia (1) Bardzo szybko, sprawnie i konkretnie. Idealny kontakt. Polecam z pełną... Kamil Anita - opinia (1) Wczoraj sprzedałam im samochód. Jestem mile zaskoczona czasem reakcji. Duży... Anita Sebastian - opinia (1) Dzisiaj sprzedałem im samochód, cała transakcja trwała zaledwie 45min. Nie... Sebastian Agnieszka - opinia (1) Bardzo dobra współpraca i pomoc w sprzedaży auta. Polecam Agnieszka Marek - opinia (1) Zadzwoniłem do nich z ogłoszenia. Mile zaskoczony rozmową telefoniczną... Marek