Auto Top

Giełdy i komisy

Gdańsk, adm. Kazimierza Porębskiego 50

odkupuja (1) odkupują , za ta cenę normalnie z ogłoszenia by poszedł to co oni dają , a w... klient POLECAM! (1) Nic do dać nic ująć – pozbyłam się auta za pomocą AUTO TOP i za to im... Julia 100% pozytyw (1) Podzielam opinie poprzednich użytkowników. Kupiłem nowy samochód a stary... Barakuda
Pozytyw (1) Polecam. Przede wszystkim za zdrowe podejście do klienta. Ania Sprawnie i konkretnie (1) Są niesamowici i pomocni. Chciałem sprzedać auto za gotówkę - telefonów do... Marek Tak jak obiecałem. wystawiam (1) chłopaki macie tego upragnionego pozytywa wg umowy skoro auto dojechało do... Ryszard TAK TRZYMAĆ !!! (1) Wystawiam chłopakom wielkiego pozytywa nie za samochód lub za cenę ale za... Jędraszko M - FORD S-MAX Polecam (1) Ja nie mam żadnych zastrzeżeń. Autko sprawuje się bez najmniejszych zarzutów... Masia + dla AUTO TOP (1) Stawiam plusa. Kupiłem "co nieco naprawiłem" ale mimo wszystko wielki PLUS... Tomek zdecydownie polecam (1) Z mężem zakupiliśmy tam samochód. Autko tak jak w opisie na aukcji w bardzo... Agnieszka