Auto Top

Giełdy i komisy

Gdańsk, adm. Kazimierza Porębskiego 50

Skup polecony przez kolegę (1) Ten skup polecił mi kolega który 3 miesiące wcześniej kupił u nich auto i... Rafał K. sporo atutów (1) Sprzedawca nie wciska na siłę auta. Miałem wrażenie bym znalazł takie jak mi... Maciej korzystna transakcja (1) Bardzo dobra wycena, z korzyścią dla mnie. Auto o tych samych parametrach nie... Adrian
Kupiłem auto (1) Kupiłem w tym komisie auto. Nie miałem żadnych problemów. Stan auta zgodny z... Andrzej Świetny komis samochodowy (1) Świetny komis samochodowy. Miałem nosa, ponieważ chciałem wymienić auto na... Rafał Skup auta citroen c5, rocznik 2002 (1) Opinia jak najbardziej pozytywna. Już podczas rozmowy telefonicznej... Anna Szybko i sprawnie (1) Doskonały kontakt, od momentu telefonu do sprzedaży samochodu minęło około... Zadowolony Klient Panowie bezbłędni !!! (1) Cała sprawa sprzedaży zajęła im 6 minut od przyjazdu do ich firmy !!!... Wojciech Kupili więc wystawiam 6+ (1) Zadzwoniłem do nich w celu sprzedaży im 14 letniego vw. Niestety nie... Roman J NASTĘPNE SPRZEDANE !!! BRAVO !!! (1) 3 lata temu sprzedali moje auto w 4 dni. W zeszłym tygodniu wstawiliśmy żony... Zadowolony Jakub przyjazna firma (1) fachowa obsługa, facet, który mnie obsługiwał zna się na samochodach i tego... Rysiek Aga (1) Wstawiłam im moje autko i zaledwie po 3 dniach sprzedane. Po prostu szok.... Aga Super (1) Zostawiłem im auto sprzedali zaledwie w 3 dni wyrazy szacunku dla Auto Top Henryk Uczciwe podejście do klienta (1) Autohandel nie wygląda na największy ale profesjonalizm i uczciwość... Mieszkaniec dzielnicy Potwierdzenie (1) Chciałbym tylko życzyć dalszej tak owocnej sprzedaży jak udało się z moim... Zbigniew Potwierdzam (2) Zgadzam się z każdą poniższą opinią ;) PROFESJONALIŚCI ;) PIOTR Rzetelnie (1) Profesjonalna obsługa i naprawdę mają dobre samochody - Polecam kupno auta w... Mirek Polecam!!! (1) Kupiłem w komisie Pana Adama Forda Mondeo.Auto bez ukrytych wad. Stan... Piotrek super polecam (1) profesjonalna obsługa - dobre doradztwo polecam Ania Gorąco polecam (1) Wstawiłem samochód na początku marca i w niecałe dwa tygodnie mój samochód... piotr