Auto Top

Giełdy i komisy

Gdańsk, adm. Kazimierza Porębskiego 50

Super (1) Zostawiłem im auto sprzedali zaledwie w 3 dni wyrazy szacunku dla Auto Top Henryk Uczciwe podejście do klienta (1) Autohandel nie wygląda na największy ale profesjonalizm i uczciwość... Mieszkaniec dzielnicy Potwierdzenie (1) Chciałbym tylko życzyć dalszej tak owocnej sprzedaży jak udało się z moim... Zbigniew
Potwierdzam (2) Zgadzam się z każdą poniższą opinią ;) PROFESJONALIŚCI ;) PIOTR Rzetelnie (1) Profesjonalna obsługa i naprawdę mają dobre samochody - Polecam kupno auta w... Mirek Polecam!!! (1) Kupiłem w komisie Pana Adama Forda Mondeo.Auto bez ukrytych wad. Stan... Piotrek super polecam (1) profesjonalna obsługa - dobre doradztwo polecam Ania Gorąco polecam (1) Wstawiłem samochód na początku marca i w niecałe dwa tygodnie mój samochód... piotr Ford Mondeo (1) Mają duży wybór samochodów z rynku polskiego z książką gwarancyjną i... Zadowolony Auto Top (1) Bardzo dobra obsługa klienta.Rzetelne informacje na temat auta,które kupiłem.... Waldemar super polecam (1) jak widać jeszcze istnieją normalne autohandle - polecam Robert polecam (1) sprzedałam im auto, zapłacili więcej niż inni proponowali, miło, szybko,... Agnieszka Polecam Pana Adama (1) Witam. Pośród wszystkich,czasem można by się pokusić o słowo szemranych ludzi... Marcin !!! cała szczęśliwa !!! (2) zdecydowanie polecam - zwłaszcza Pan ADAM - bardzo pomocny jeśli chodzi o... ewa auto-top (1) Właściciel pan Adam to prawdziwy profesjonalista,transakcja szybka i... waldemar Polecam (1) Do komisu auto oddałam we wtorek, w środę komis je sprzedał , w czwartek... Hania Polecam! (1) Dobry kontakt i podejście do klienta,Przy sprzedaży polecam ich Komis w 100... Damian Jeszcze się zobaczymy ! (1) Wymieniam u Was auto po raz 5 i za każdym razem jestem zadowolony. Dziękuję Paweł - astra , golf , laguna , Subaru - opinia (1) Faktycznie patrząc na poniższą opinie naprawdę sukces tkwi w tych światłach... Subaru 6+ (1) Zdecydowanie polecam i zycze wszystkim takiego profesjonalizmu i uczciwosci! :) Beata