Auto Top

Giełdy i komisy

Gdańsk, adm. Kazimierza Porębskiego 50

Ford Mondeo (1) Mają duży wybór samochodów z rynku polskiego z książką gwarancyjną i... Zadowolony Auto Top (1) Bardzo dobra obsługa klienta.Rzetelne informacje na temat auta,które kupiłem.... Waldemar super polecam (1) jak widać jeszcze istnieją normalne autohandle - polecam Robert
polecam (1) sprzedałam im auto, zapłacili więcej niż inni proponowali, miło, szybko,... Agnieszka Polecam Pana Adama (1) Witam. Pośród wszystkich,czasem można by się pokusić o słowo szemranych ludzi... Marcin !!! cała szczęśliwa !!! (2) zdecydowanie polecam - zwłaszcza Pan ADAM - bardzo pomocny jeśli chodzi o... ewa auto-top (1) Właściciel pan Adam to prawdziwy profesjonalista,transakcja szybka i... waldemar Polecam (1) Do komisu auto oddałam we wtorek, w środę komis je sprzedał , w czwartek... Hania Polecam! (1) Dobry kontakt i podejście do klienta,Przy sprzedaży polecam ich Komis w 100... Damian Jeszcze się zobaczymy ! (1) Wymieniam u Was auto po raz 5 i za każdym razem jestem zadowolony. Dziękuję Paweł - astra , golf , laguna , Subaru - opinia (1) Faktycznie patrząc na poniższą opinie naprawdę sukces tkwi w tych światłach... Subaru 6+ (1) Zdecydowanie polecam i zycze wszystkim takiego profesjonalizmu i uczciwosci! :) Beata POLECAM (1) Miła i szybka współpraca, właściciel jak i reszta ekipa pracująca na... Kupujaca Michał - opinia (2) Jeśli chcesz sprzedać samochód to tylko tam!!! Obdzwoniłem i objechałem... Michał Panie Adamie Wielkie Dzieki (1) Wstawiłem do komisu na Świętokrzyskiej auto myśląc że chyba go nie sprzedadzą... Jędrek Janusz - opinia (1) Jestem raczej nieufny, jeżeli chodzi o opinie na forach internetowych. Tak... Janusz Naprawdę warto !!! (1) Auto komis polecili mi znajomi,wychwalali aż uwierzyć było trudno. Samochód... Magda Migdalska Sąsiad z KOWAL (1) Witam. Chcialbym potwierdzic ponizsze opinie. Tak sie zlozylo ze wlascicielem... Leszek huraaaa sprzedałęm !! (1) Dzwoniłem chyba do 10 firm specjalizujacych sie kupowaniem za gotówkę - szok... Dario Potwierdzam (1) Potwierdzam poniższą opinie - kiedyś tez im wstawiłem auto i w bardzo szybkim... Jan