Auto Top

Giełdy i komisy

Gdańsk, adm. Kazimierza Porębskiego 50

Zadowolony klient - opinia (1) Bardzo dobry kontakt,rzetelna konkretna fachowa obsługa.Pan Adam zna się na... Zadowolony klient Polecam! (1) Sprzedałam im auto w niecałe 30 min - podjechali wycenili, spisali umowę no i... Ania Polecam (1) Sprzedali moje auto w zaledwie 2 tygodnie. polecam Irena
Polecam (1) Sprzedali moj samochod wiec wystawiam plusa jak obiecalem. Polecam. Robert Szczerze polecam (1) Do właściciela firmy trafiłem poprzez ogłoszenie na ogólnopolskim portalu.... Krzysztof Nieprawdopodobnie fantastyczna obsługa (1) Przesympatyczna i bardzo profesjonalna obsługa przywróciła mi wiarę w ludzką... Elżbieta Polecam (1) Miła i fachowa obsługa. ..Profesjonalne podejście do klienta. Pieniążki... Karina zadowolony (1) Profesjonalne, polecam. Maty Skup aut (1) Polecam w 100% to miejsce,bardzo wysoka,obiektywna wycena auta,pełen... Sylwia Rzetelna firma (1) Transakcja przebiegła wzorowo, obsługa na najwyższym poziomie. Nie znam się... Honorata Warszawiak - Vectra (1) Jestem bardzo pozytywnie zaskoczony jakoscia i szybkoscia obslugi. zawsze... WARSZAWIAK lokalizacja (1) Sukces firma zawdzięcza głównie dzięki profesjonalnej obsłudze oraz... zgred Właściwi ludzie na właściwym miejscu! (1) Jak najbardziej polecam! Przyznam szczerze, że sparzyłem się już nieraz na... Łukasz konkretny sprzedawca (1) Solidna Firma wycena samochodu błyskawiczna ,transakcja trwała 10 minut... Łukasz Brak uwag (2) Z mojej strony po zakupie przez nich mojego auta pozostał jedynie brak uwag.... Ryszard M. Solidna firma (1) Solidna firma! Jestem bardzo zadowolony, zapłacili taka cenę jak ustaliliśmy... Adam W. Najlepszy zakup (1) Samochód w pełni sprawny i zgodny z opisem. Po miesiącu użytkowania, jestem w... Marta S.S. Pełen profesjonalizm (1) Firmę odróżnia od innych w okolicy pełen profesjonalizm, facet nie chciał na... Roman Auto skup (1) Rekomenduję ten auto skup. Kupiłem u nich już 2 auta i każdorazowo zostałem... Zbigniew K. szybie porozumienie (1) Konkretnie i w sympatycznej atmosferze. Szybko doszliśmy do porozumienia... Robert Jarząbek