Niezdowolony Klient! Warszawa - opinia (1) Niestety nie przeczytałam wcześniej Waszych opinii i zamówiłam. Pierwszy... Niezdowolony Klient! Warszawa anna - opinia (1) dramat!!!!! zero kontaktu, zero dostaw, brak zwrotu środków. ogólnie nie... anna Jarosław - opinia (1) Najgorszy catering jaki miałem okazję testować. Nie dowożą zamówionych... Jarosław
Paulina - opinia (1) Dramat to mało powiedziane kontakt z ich strony tylko pod względem... Paulina Marzena - opinia (1) Tragedia! Jedzenie jeśli w ogole jakims cudem zostanie dostarczone, to albo... Marzena Michał - opinia (1) od 3 dni dostaję nie swoje zamówienie. naklejka z adresem i rodzajem diety... Michał Magdalena - opinia (1) Moi drodzy, po długiej walce mailowej odzyskałam pieniądze. Wystarczy... Magdalena Alicja - opinia (1) Odradzam! Złożyłam zamówienie ponad miesiąc temu na 20 dni, nie otrzymałam... Alicja Łukasz - opinia (1) uwaga brak kontaktu! Pomylone diety, paczki, brak posiłków, jedno wielkie... Łukasz olga - opinia (1) W końcu trafiłam na porządny catering. Dieta jest świetna, produkty są zawsze... olga Klaudia - opinia (1) Uważajcie nie dajcie się nabrać jak ja dieta nie przyjeżdża nikt nie odbiera... Klaudia Sylwia - opinia (1) jedzenie jest pierwsza klasa :) Każdego dnia czekam na boxy bo takie wszystko... Sylwia K7 - opinia (1) Nie polecam. Zero kontaktu, nie da się z nimi nic ustalić. K7 andrzej - opinia (1) nigdy nie wiadomo czy catering zostanie dostarczony, w chwili obecnej już... andrzej Ziolek - opinia (1) Przez 2 tygodnie nie dostaje swoich zestawów. Na fb mnie zablokowali na maile... Ziolek Adaś - opinia (1) Fajnie że każdego dnia jest coś innego. Dania się nie powtarzają i nie ma nudy. Adaś Elżbieta - opinia (1) Nie polecam! Zrezygnowałam zwrot pieniędzy miał być w ciągu 14dni..minął... Elżbieta Mila - opinia (1) Od 3 dni nic nie dociera do mnie !!masakra,odradzam! Mila Przemek - opinia (1) Odradzam!!! Nie warte jakichkolwiek pieniędzy i zniżek. Jedzenie niesmaczne.... Przemek Wiktoria - opinia (1) Kontakt z obsługą jest bardzo dobry, żadne zamówienie nie zostało pomylone no... Wiktoria