Monika - opinia (1) Najgorszy catering pod sloncem!!Posilki mylone każdego dnia,(...) Kedna... Monika Sandra - opinia (1) Dno i kilometr mułu. W ciągu tygodnia 3 razy nie dowieźli zamówienia, a ten... Sandra Wojciech - opinia (2) 3 lipca anulowałem zamówienie, zwrot miał być w ciągu 14 dni. Jest 1,5... Wojciech
Natalia - opinia (1) Jedna wielka porażka!!! Jedzenie beznadziejne! Brak menu na cały tydzień!... Natalia Jowita - opinia (1) Jedzenie za ta cene nawet ok, ale reszta to totalny brak profesjonalizmu, na... Jowita Katarzyna - opinia (1) Notoryczny brak jednego z dwóch zestawow diety. Pozrywane etykiety lub... Katarzyna Ewa - opinia (2) Tragedia !!! Nie polecam !! Zamówiłam, po dwóch dniach kiedy mi nie dowiezli... Ewa Sylwia - opinia (2) Niestety rezygnacja po 2 dniu pierwszego catering nie przyjechał 2... Sylwia Kuba - opinia (1) Firma kompletnie oderwana od rzeczywistości. Dania niezgodne z opisem... Kuba Anna - opinia (1) Okropny catering. Gotowce, mnóstwo cukru, nie wierzę w to ile jem kalorii.... Anna Jacek - opinia (2) Beznadzieja. Nierzetelni. Nie dostarczają posiłków i trudno odzyskać kasę Jacek Ja - opinia (1) Okropieństwo. Bardzo niesmaczne jedzenie Ja ja - opinia (1) tragedia, bardzo niesmaczne jedzenie i ciężka komunikacja z obsługą ja Ania - opinia (1) Dramat, nic nie funkcjonuje tak jak powinno... Ania SapaczPies - opinia (1) Po zmianie terminu dostawy posiłki nadal przyjeżdżały. Wczoraj przyjechal... SapaczPies Ala - opinia (1) Katastrofa, kopalnia soli, cukier w ilościach niedopuszczalnych. Nie ma to... Ala Ola - opinia (1) Jedzenie poprostu tragedia. Wszystko przesolone,zero warzyw, surowek. Niemal... Ola Gosia - opinia (1) Jakze zaluje ze nie czytalam opinii przed zamowieniem...Zamowilam diete... Gosia Ewa - opinia (1) Catering dla osób o bardzo silnych nerwach. Dzień pierwszy brak cateringu, w... Ewa Barbara - opinia (1) Dwa dni z rzedu nie otrzymalam zamowienia, ani zwrotu pieniedzy. Obsluga... Barbara