zgniły widelec - opinia (2) Dramat. Ja rozumiem, że może się zdarzyć wpadka że do kogoś nie dojedzie... zgniły widelec Magda - opinia (1) W ostatnim czasie dosyć często zamawiam tutaj posiłki i szczerze mówiąc jest... Magda kasica - opinia (1) Gorąco polecam! Zawsze na czas, nie było żadnych opóźnień do tej pory i co... kasica
Aleksandra - opinia (1) (...) Nie kupuj! Wstrętne jedzenie jest! Okropny catering. Nie odpowiadają na... Aleksandra Marek - opinia (1) Masakra, spamują smsami... Okropne zagrywki Marek Karol - opinia (1) Catering to porażka, albo pomylona dieta albo wybrakowana... niestety brak... Karol wtc - opinia (1) Samo jedzenie w miarę ok. Całą reszta dramat. Już pierwszego dnia nie... wtc Kacper - opinia (1) okropne jedzenie, tragedia obsługa. Kacper JW - opinia (1) Nie polecam! Braki w posiłkach, mylona kaloryczność, czasami dieta w ogóle... JW Grzegorz - opinia (1) Dieta która miła trwać 20 dni trwała półtorej miesiąca, ciagle była... Grzegorz meg - opinia (1) To jakaś KPINA ten catering. Czy ktoś w ogóle zwraca tam uwagę na... meg Andrzej - opinia (3) Jeszcze tak kiepskiego cateringu nie miałem. Jak dwa razy nie dowiezli to... Andrzej Wioletta J - opinia (1) Na 15 dni zamówienia 5 razy nie dotarło w ogóle 2 dni bez kolacji 1 bez... Wioletta J Gdynia - opinia (2) Korzystam z diety od jakiegoś czasu, nie polecam ciagle jest coś nie tak.... Gdynia Wika - opinia (1) Razem z chłopakiem jesteśmy na tym cateringu już miesiąc. I zostajemy na... Wika Klient - opinia (1) Bardzo słaby poziom obsługi. Złożona reklamacja gdyż nie potrafią zrealizować... Klient mateusz - opinia (1) Kompletny dramat, posiłki są ciągle mylone pomimo telefonów nic się nie... mateusz Yurii Haponenko - opinia (2) Dramat. Nie polecam! Tego nie da sie jesc! Yurii Haponenko kamill - opinia (1) Czytam niektóre opinie i nie mogę się nadziwić. Ja nie miałem żadnych... kamill Darek M - opinia (1) Profesjonalny catering, z dobrym jedzeniem i atrakcyjnymi cenami. Wrzucają... Darek M