Iwona Wylezińska - opinia (2) Nie polecam!!!! O ile potrawy były ok o tyle obsługa masakra. Przez 2... Iwona Wylezińska Aga - opinia (1) Zła ocena podyktowana problemami z odzyskaniem 27,5 zł za niedostarczony... Aga Kasia - opinia (1) Zaluje niestety ze zamowilam ten catering, dwa dni dopiero mialam, ale... Kasia
Ola - opinia (1) nie polecam usług tej firmy, nie dość, że sama jakość posiłków i ich estetyka... Ola Agnieszka - opinia (1) Jedzenie tragedia, a co gorsza anulowałam zamówienie i czekam już od ponad... Agnieszka Badziew - opinia (1) Jeden wieli badziew nigdy w zyciu nikomu bym tego nie polecił nawet za darmo... Badziew Kasia - opinia (2) Co tu dużo pisać. tragedia. omijać szerokim Łukiem. Jedzenie ... odbiegające... Kasia Olaf - opinia (1) 5 dni. Dwa razy nie dowiezli. Z tego jeden dzień przesunięty a jeden nigdy... Olaf Beata - opinia (1) Od ponad 2 tygodni czekam na zwrot kosztów za niezrealizowane zamowienie .... Beata Katarzyna - opinia (1) Niestety dania, które otrzymałam nie do zjedzenia, zdarzały się też dania po... Katarzyna Mocno niezadowolona - opinia (1) Niesmaczne, niezbilansowane posiłki. Pieniądze wyrzucone w błoto. Wątpliwej... Mocno niezadowolona Niezadowolony klient - opinia (1) Na 10 dni dwa razy brak dostawy. To jakiś obłęd. No i tłumaczenia, że się w... Niezadowolony klient Vaniur - opinia (1) Jedzenie jeszcze da sie zjeść (często są potrawy grubo zaprawione kokosem,... Vaniur Olgs - opinia (1) Jestem zawiedziona. Skorzystałam z pakietu 1200 kcal, korzystałam już z... Olgs Anna - opinia (1) Nie polecam. Mieliśmy z mężem 30dniowy catering, oboje 1500 kalorii. Ciągle... Anna Małgorzata - opinia (1) Nie polecam!!! 21 października kierowca nie przywiózł mi mojego cateringu,... Małgorzata Nie polecam!!!! (1) Posiłki są dostarczane po godzinach ujętych w regulaminie!! Zdaża się, że... Jola Omijać szerokim łukiem (2) Żenada, masakra, zero dbałości o klienta. Zrezygnowałam po tym jak nie... Justyna nie polecam (1) korzystałam z usług tego cateringu przez 3 miesiące i na pewno nie przedłużę... Dosia Dramat! (1) Fatalny catering. Brak regularnych dostaw, brak kontaktu, posiłki słabe pod... Kinga