Terminowe i smaczne jedzenie (2) Pudełeczka zawsze docierają na czas. Ciekawe, dlaczego do innych nie? Ja... Izula Laura - opinia (2) Dieta bezglutenowa, 1800 kilokalorii. Dobrze zbilansowane składniki.... Laura Masakra (1) Jestem zdania, że firma utrzymuje się jeszcze na rynku wyłącznie dzięki... Milka
Ok (1) Bardzo fajna dieta pudełkowa, dla mnie czyli osoby aktywnej sprawdza się... Radek SUPER (1) U mnie dieta bez laktozy (bo mam niestety nietolerancję), jestem mega... AREK Radosław - opinia (1) Świetną dietą pudełkową okazała się dla mnie dieta wege+ryby z Optimal Box... Radosław OK (1) Zdrowe, dobrze dopasowane do wybranego wariantu jedzenie. Bardzo dobry... Kalitka Nie polecam (1) Większość rzeczy nie nadawała się do jedzenia. Nieznaczne, szpitalne jedzenie. Marti Nie polecam ;) (2) Catering biały widelec to prawdziwa dieta odchudzająca- zapomną przywieźć Ci... Paulina nie polecam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) W związku z karygodnym niedopatrzeniem i zaniedbaniem ze strony obsługi... Aleksandra Nie polecam - brak realizacji dostaw, słabe posiłki. (2) Kupiłam tygodniowy zestaw. Pierwsza dostawa na sb i ndz dotarła tylko z 1... A. Dobra cena! (1) Naprawdę bardzo dobre ceny. Byłem zaskoczony, bo często diety pudełkowe są... Mel Dieta od poniedziałku do piątku (1) Codziennie świeża dostawa (wybrałam tylko dni robocze, pn-pt), jedzenie... Hela Dobra komunikacja (1) Dobra komunikacja z firma. Kupuje diety na dluzszy czas, zeby nie myslec o... Denis Tragedia!!! (1) Brak realizacji zamówionych diet. Kontakt tragiczny. Pracownicy... Joanna Honorka - opinia (1) Bardzo konkurencyjna cena, a w tej cenie dobrej jakości jedzenie, ciekawe i... Honorka Odradzam! (1) Muszę zgodzić się z innymi opiniami. Pomimo zamówienia z dużym wyprzedzeniem... Niezadowolona Nigdy nie zamawiajcie jedzenia z Biały Widelec !!!!! (1) Nie polecam tej firmy. Jedzenie nie dociera pod wskazany adres. Kontakt jest... asdasda Bardzo dobry catering (1) Zamówiłam catering a dopiero później sprawdziłam opinie -i byłam trochę a... Wiola Sopot Trzymajcie się z daleka od tego cateringu!!!! (1) Ceny niższe niż u konkurencji, ale co z tego skoro jedzenie nie dociera?... JK