Nie polecam (1) Skusily mnie ceny i żałuję. Już 5tego dnia catering nie dotarł. Możliwość... Monika Odradzam!!! (2) Bardzo nie polecam tego cateringu! Zamówiłam dietę na 2 tygodnie, przez kilka... Ala Dobry catering (1) Korzystałam już w zeszłym roku z tego cateringu i faktycznie, być może... Maria1992
Masakra (1) Nie wiem jakim cudem, ale moja opinia jest dosłownie taka sama, jak opinia... Zawiedziony Joanna (1) Z przykrością muszę powiedzieć, że chytry dwa razy traci ... . Żałuję, że... Joanna Odradzam (1) Kalorie przekłamywane, przy 1800 kcal nie mogłam się najeść. Na śniadanie 3... Izabela Pyszny i w przystępnej cenie (1) Korzystam z cateringu 1500 wege, dania są bardzo smaczne. Cena przystępna w... Maciej Brak dostawy (1) Ciężko się wypowiedzieć na temat menu i jakości potraw, bo nasze zamówienie... Sfrustrowana Coś strasznego-stanowczo odradzam!!! (1) Jedzenie bardzo słabe jakościowo, czasem wręcz niezjadliwe. Kaloryczność moim... niezadowolona klientka Nie polecam (2) Uważajcie na tą firmę, jedzenie nudne i słabe jakościowo. Dwa razy podczas 20... Asia Słabe jedzenie z półproduktów. (1) Catering ogólnie zamawiam od jakiegoś czasu ale w innych firmach. Ta wypadła... Justyna Niestety bardzo niesmaczne i monotonne (1) Niestety jedzenie bardzo niesmaczne, słabe jakościowo, ciągle jakieś mleczne... Dagna Jedzenie (1) Nie polecam! Bardzo słaba jakoś produktów. Pierwszego dnia, po otwarciu... Julia Niestety jedyny atut to cena (1) Niestety bardzo mało dobrych jakościowo i smacznych potraw. Na obiad non stop... Skywalker 3 miesiące na białym widelcu (1) Ogólnie nie polecam niestety jakość potraw idzie z ceną. Bazują na... On Totalny brak profesjonalizmu (1) Sama jakość dań raczej zadowalająca. Zdarzają się posiłki naprawdę bardzo... Ania 20 dni 2500 kcal Activ (1) Polecam, w tej cenie nie ma konkurencji. Menu ok, makro się zgadzało. Waga... Jarosław Polecam :) (1) Polecam tanio smacznie i zdrowo Kasia Bardzo polecam! (1) Zróżnicowane menu, z dopasowaniem do potrzeb - tego najbardziej brakowało mi... Angelka Cudowna opcja (1) Korzystam z cateringu przez ostani miesiąc i na pewno to powtórzę. Dania... Weronik