Dieta 20 dni (1) Dietę wygrałam w konkursie Białego Widelca, i to jedna z lepszych wygranych... Izabella Serdecznie polecam (1) Codziennie jem bardzo smaczne potrawy i zróżnicowane produkty. Pudelaka... Magda Smacznie (1) Catering bardzo smaczny w porównaniu z innymi z których korzystałem w... Marek
Super (1) Jakość, cen, obsługa wszystko się zgadza. Jak najbardziej polecam Polecam (1) Polecam Biały Widelec! Pysznie i zdrowo Halina Bywało różnie (1) Potrawy zróżnicowane, ale jak dla mnie za mało warzyw i bardzo... klient niezły katering za rozsądną cenę, nie mniej, wymagający paru usprawnień (1) Skończyłem właśnie klasyczny katering 2500 kcal (20 dni / 900pln) Moje... Bartek Poprostu Dramat (1) Odradzam ten catering Jedzenie wieszane ma płocie całe mokre i rozwalone ,... Natalia Ceny ok, ale beznadzieja pod względem obsługi (1) Obsługa nie rozumie informacji o wyjazdach i pauzowaniu diety. Wartości... Krzysztof Gilowski Mocno odradzm (1) Słaba jakość, zakalce, niesmaczne. Sałaty mieszane z sosem, następnego dnia... Iga Stosunkowo niska cena, logistycznie porażka (2) Posiłki dostarczane nocą, pozostawiane na zewnątrz na podłodze na wiele... Magda Jedzebie po prostu nie dociera (1) Odradzam ten catering. Nie są w stanie zrealizować zamówień. Pudełka nie... Mar Gorąco polecam (1) Polecam bardzo smacznie ładnie podane. Gosia Rewelacja (1) Pyszne posiłki, przemiła obsługa. Nie ma problemu że zmianą adresu na czas... MB