zmiana na niekorzysc (1) Bardzo czesto kiedys "zagladalam" do Anatola. Bylo tanio, milo i smacznie.... Sylwia zażenowanie i zniesmaczenie (2) Zdecydowałem się pójść to Anatola kolejny raz, pomimo tego, że za każdym... wojtek niesmak (1) W porównaniu z poprzednimi wizytami zauważyłam znaczną zmianę na gorsze. Po... an
polecam (1) nie zgadzam się z niektórymi opiniami tak jak ktoś napisał zażenowanie i... obrzartuch najlepsze bistro! (1) Jedzenie zawsze smaczne od tak dawna czyli od około 3 lat kiedy tam jadam... stała bywalczyni Danie Dnia (1) Jestem stałą klientką, przeciętnie dwa razy w tygodniu odwiedzam Anatola.... Agnieszka DLA MNIE BOMBA (1) MIESZKAM W GDYNI OD NIEDAWNA I DOPIERO ZAPOZNAJĘ SIĘ Z TYM MIASTEM. SZUKAJĄC... MARCIN (WARSZWA/GDYNIA) rozumiem, ze jest kryzys ale... (1) w anatolu jadalem czesto przez jakies 3 lata i zawsze wsio bylo... Piotr Ż. Bardzo fajny bar (1) Byłam w nim w 2005 roku przy okazji wizyty w Gdyni i muszę powiedzieć, że na... Pegi Brałn Polecam jedzenie i szefa kuchni (1) Zejdzcie juz z tej Pani Manager... Dla mnie jest miła , mowi mi zawsze dzien... Zbigniew zgadzam sie z poprzednią opinią (1) Któryś raz z rzędu jadłam obiad w Anatolu. Jak zwykle o tej porze było... Berenika nie polecam (1) załatwiając sprawy w gdyni przypadkowo trafiłem na anatola, zachęciło mnie... MX kelnerka (1) Po męczącym dniu przyszlismy ze znajomymi na małąkolacje. Zamowienia byly... XXX :) (1) Jestem stałą klientką od powstania lokalu,jedzenie niezmiennie dobre,naprawdę... aleksa Jedzenie OK, ceny przystępne, obsługa fatalna... (1) Witam, Jestem stałym Klientem tego lokalu od momentu jego powstania.... Ozio