drewniana buda z pysznym jedzeniem (1) Jedzenie tak smaczne ,że przestaje razić obskórny wystrój wnętrza i brak... Monik towarzystwo (1) No niestety w tym klubie jest jest bardzo nie miłe towarzystwo, juz którys... Marta Mniam (1) Gdy najdzie mnie ochota na indyjską kuchnię, najczęściej kieruję się właśnie... Ewe
NIE POLECAM! ... nie szanują klienta! (1) Pod żadnym pozorem nie bywajcie w Bollywood, chyba że lubicie być... Aga polecam (1) Chodze do Bollywood kilka razy w tygodniu, jedzenie smaczne. ceny przystepne.... Soutski Dobre jedzenie to nie wszystko (1) Bardzo dobre jedzenie i można by powiedzieć że tu plusy się kończą. No może... Piotras super! (1) bawiłam się tam w ostatni piątek, świetna zabawa a jedzenie po prostu... Madzialicious polecam (1) polecam Ag&Ja Brak słów (1) Witam, Nie znam gorszego miejsca w Gdyni! Byłem tam kilkakrotnie za równo w... Paweł masakra (2) obsługa fatalna menager klubu pomylił się chyba z powołaniem obsługa... joleczka Kelner nie ogar (1) Jeżeli moge mieć coś do zarzucenia a mam, to nasz kelener miał nas gdzieś.... JasixSylwixKasixKlaudixOlixKlaud POLECAM (1) Byłąm tam wczoraj na kolacji rocznicowej. świetny klimat (mam fioła na... Ania F. fatalna obsługa! (1) Z wielkim żalem oceniam Bollywood na 3pkt., jedzenie i klimat bardzo bardzo... karo ZDECYDOWANIE ODRADZAM (1) 1.Obsługa nie interesuje się klientami, czekaliśmy na menu dobre 20minut,... Ewelina stary czlowiek i juz nie moze (1) Czas oczekiwania na piwo 30 minut, zero zainteresowania ze strony i kelnera... GŁMK brodacz (1) Wyszłam kulturalnie na piwko, a spotkało mnie chamstwo. Bardzo nie miły... Agnieszka Stanowczo odradzam (1) Jak nie zakomunikujesz swojego istnienia to obsługi się nie doczekasz, a... Asza Smacznie (1) byłyśmy razem z koleżanką i muszę powiedzieć że jedzonko przepyszne ;) miła... Żabcia Kelner z wąsem MASAKRA ! (1) Bywałam tam dość często, jedynie w okresie letnim bo w środku nie da się... Karina BRUDNO I ŚMIERDZOĄCO (1) To jest skandal !!!!! aby knajpa w takim prestiżowym miejscu, jakim jest... mieszkanka Gdyni