Kelner z wąsem MASAKRA ! (1) Bywałam tam dość często, jedynie w okresie letnim bo w środku nie da się... Karina BRUDNO I ŚMIERDZOĄCO (1) To jest skandal !!!!! aby knajpa w takim prestiżowym miejscu, jakim jest... mieszkanka Gdyni Świetne miejsce na sziszę (1) Jeśli chcecie zapalić sziszę przy dobrych drinkach bez wątpienia jest to... KJ
Chrzczone drinki!!!! (1) Byłam w Bollywood w piątek 02.01.14. Jedzenie super, szisza fajna, ale drinki... jk Miejsce, w którym złodzieje mają raj! (2) Impreza sympatyczna, z dobrą muzyką jednak obsługa nie zadowalająca - przy... Magda CORAZ GORZEJ (1) Potwierdzam, że starszy kelner-manager z wąsem to chodzący przykład kolesia... anov Ciekawe miejsce... (1) W zalewie restauracji włoskich i swojskich ta ujęła mnie smakami orientu.... Janusz POLECAM (1) Oryginalne jedzenie, swoisty klimat, który lubię, dobre miejsce na spotkanie... Aga Asia - opinia (1) bywałam w róznych porach dnia i tygodnia - jest OK Asia coraz gorzej (1) od jakiegos czasu bywalem dosc czesto prywatnie i firmowo w tym... mj XXX - opinia (1) Jestem dość często w Bollywood, uwielbiam Chicken Tikka Masala cena... XXX Sobotnia Noc!!! (1) W ostatnia sobotnią noc miałam okazję odwiedzić klub bollywood...w Gdyni... Ania Obsługa do wymiany (1) Pierwszy raz spotkałam się w restauracji z tak niskim poziomem obsługi. Po... Bożena Jakub - opinia (1) Witam. Odwiedzam Bollywood raz na jakiś czas, gdy mam taką możliwość i jestem... Jakub Odradzam (1) Po przyjściu do owego 'klubu' z dziewczyną panowie na bramce stwierdzili, że... Piotrek Po letnich zmianach (1) Menu zostało zmniejszone do dwóch kartek, powiększyli ogródek tylko niestety... Kinga K Kpina (1) Ta knajpa to jest jakiś żart, obsługa traktuje ludzi gorzej niż zwierzęta, a... Lucyna nie polecam (1) Nie polecam kompletnie. Zorganizowałam tam "spotkanie" z grupa przyjaciół w... eli spoko klimat i ludzie (1) Byliśmy ze znajomymi na imprezie, bawiliśmy się naprawdę super. Miła obsługa,... Asia Poniżej krytyki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) najgorszy klub w Trójmiescie nie dosyć że syf to obsługa koszmarna zaczynajac... natalia