Obsluga (1) Obsluga ponizej zera. Skandal, aby prosic o wode pol godziny! Nigdy wiecej. Kosmaty nie spotkalem nigdzie glupszego kelnera (1) bylem tylko 15 min. i starczylo mi, Obsługa? jaka obsługa, traktowali zone i... restaurator Do wszystkich wątpiących (1) Poraz pierwszy zjechali do mnie moji znajomi z południa polski i wybraliśmy... Student z AM
Masakra (1) Wyprawialam w tym lokalu urodziny, chodzac tam na dyskoteke zawsze bylam... Alex Jak tu wierzyć opiniom (3) Po przeczytaniu opinii postanowiłam spróbować potraw w tej restauaracji. I... Edyta MASAKRA (1) Wraz z znajomymi chodzimy po różnych knajpach 2 czy 3 razy wstąpiliśmy do tej... mała Bucowata obsługa (1) Ochroniarz (duży gruby z brzuchem ala pasibrzuch i podświadomością... nikos koszmar ze skweru (1) Po otwarciu to był fajny klub , obsługa , jedzenie, imprezy. Teraz to jest... Mr. X Mile zaskoczony (3) Jestem pod dużym wrażeniem. Odwiedziłem restaurację wraz z rodziną, pierwszy... Beno ZDECYDOWANY BRAK SZACUNKU DLA KLIENTA! (4) Zamówiłam stolik na 8 osób w konkretnym miejscu sali. Trzy razy zapewniono... zuza Potzreba radykalnych zmian. (3) Witam serdecznie mieszkaniec z Gdyni.Chcialem napisac tutaj,poniewaz bede... Damian zdecydowanie TAK! (1) Do wszystkich zainteresowanych:jak najbardziej tak! Klimat super,obsługa... Ada Za głośno!!! (2) Poziom decybeli w tym lokalu podczas dyskoteki przewyższa wszystkie możliwe... Krzysztof NIE POLECAM! (6) POSZEDŁEM Z ŻONĄ NA OBIAD DO BOLLYWOOD, PONIEWAŻ BARDZO LUBIĘ INDYJSKĄ... RYSZARD Indyjski bałagan (1) Bałam się po przeczytaniu tylu negatywnych ocen, ale postanowiłam... Maja Nie polecam. (3) Z przykrością muszę stwierdzić iż restauracja Bollywood bardzo mnie zawiodła.... Weronika Właścicielu restauracji lepiej się zastanów! (1) W restauracji pierwszy raz zjawiliśmy się jakieś 2 lata temu. Zarówno... dorota851 :( (1) wszystko fajnie pieknie tylko gdzie nasza sliczna kelereczka z czarnymi... mariusz to jakiś żart (1) Ogólnie to chyba jakiś żart ta knajpa. Byliśmy pierwszy i ostatni raz choć... d Miejsce ma specyficzny klimat. (1) Można zapalić wodną fajkę, spróbować całkiem dobrą hinduską kuchnię i... Alicja