Bardzo zadowolona (1) Miła obsługa,smaczne jedzenie,drinki na życzenie klienta -barman przy mnie... Sonique nie polecam (1) Byłem ze znajomymi na imprezie w tym lokalu, nie spodobało mi się zachowanie... Gonzo pierwszy i ostatni raz (1) restauracja ma ciekawe menu, ale jakość potrawa pozostawia sporo do życzenia.... Kasia
Nieprzyjazne dzieciom ;( (1) Odrapane stoły i wyświechtane menu powinno mnie odstraszyć na wejściu, ale... Mama do poprawy (1) Witam! Skupię sie na ew. niedociagnieciach bo widze, ze jest juz sporo... darek Manager masakra! (2) Klub jest niesamowity,imprezy z dj Natem przemega!!! Obsługa(pomimo wpadek z... kaha Bardzo miło zaskoczony (1) Miałem okazję ostatnio odwiedzić tę restaurację i muszę przyznać że to... Mikołaj Popsuło się ;( :( (1) Od zeszlego roku bylem stalym klientem tego miejsca. Mialo ono swoj fajny,... Wojtek za każdym razem jest gorzej (1) Chodzę tam dość regularnie ze względu na sziszę. W tamtym roku latem odkryłam... Kate chyba czas zmienić kucharza (1) Idealne położenie, miła obsługa i tylko kuchnia prawie jak hinduska. W... Ola SUPER! (1) Wspaniała restauracja z miłą obsługą oraz doskonałym jedzeniem. Polecam... Betsy najlepszy klub w gdyni!! (1) najlepszy!! pierwszy lokal w trójmieście, gdzie barman zaproponował mi nie... milenka polecam (1) Pierwsza wizyta ale na pewno nie ostatnia. Bardzo miła obsługa, fajna muzyka,... KJ Słaby, starszy kelner. Poza tym REWELACJA (1) Moje wrażenia po pierwszej wizycie w tym lokalu są jak najbardziej pozytywne.... Adriana Miła obsługa (1) Witam, ostatnio odwiedziłam po dłuższej przerwie Bollywood Lounge. Jak zawsze... Aneta raczej nie wrócę (2) po przeczytaniu kilku pozytywnych opinii dotyczących tego lokalu oraz... dorota Tak sobie, ale obsługa naprawdę miła (1) Przede wszystkim jest dość drogo. Jak na jakość i ilość potraw nawet naprawdę... vir wszystkim ODRADZAM (1) Witam serdecznie, chciałem dzisiaj wypróbować kuchnie indyjską, wybór... Łukasz kicz party (1) krótko i na temat, pomysł imprezy kicz party rewelacyjny, pierwsze takie... stały klient niezadowolona - opinia (1) wystroj spoko ale ilosc dania pozostawia wiele do życzenia... 2 dania i to... niezadowolona