CLOSTILBEGYT A CIAŻA część 3

Linki do poprzednich wątków:
http://forum.trojmiasto.pl/CLOSTILBEGYT-A-CIAZA-czesc-2-t246245,1,160.html
http://forum.trojmiasto.pl/CLOSTILBEGYT-A-CIAZA-t148777,1,160.html
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: CLOSTILBEGYT A CIAŻA część 3

nowy wątek dziewczyny :
http://forum.trojmiasto.pl/CLOSTILBEGYT-A-CIAZA-czesc-4-t299351,1,130.html

z clo pierwszy cykl.
Tak pierwsze bobo.. O ile wogóle będzie..

bombelkowa a długo starasz się z clo o dziecko? To bedzie Twoje pierwsze?

Koraliczek, dziekuje i lapie:))))

roli no to łap ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ fluidki dla Ciebie...
a z tym odpoczynkiem roznie bywa, ja poprostu nie liczylam niczego i nie myslalam w ogole o objawach bo wybieralam sie na laparo i mialam zakodowane ze sie nie uda w tym cyklu a tu prosze... a jak sie mysli podswiadomie no to ciezko tak odpuscic, to musi wyjsc samo z siebie a nie przymusu...

Witam po dlugiej przerwie, ja sie wycofalam z zycia starajacych sie na 2 miesiace zeby sie zdystansowac i wiecie co wam powiem to wszystko tylko o kant tylka walnac, dystans, trele morele, co miesiac objawy ciazowe takze tylko patrzec jak sobie cos uroje:( clo bralam w tym cyklu byl piekny pecherzyk i pekl jutro mam dostac okres a dzis zrobilam juz sobie test(oczywiscie negatywny) naprawde tyle zachodu o ta mala fasolke i nic, takze dziewczyny przesylajcie fluidy:)

hej, ja wrocilam od kardiologa, na szczescie jest ok :)

Hej dziewczynki :)

a ja muszę się pochwalić że już torbę do szpitala spakowałam :))
teraz tylko czekać ;P
ale i tak liczę że Niunia przyjdzie na świat w terminie z miesiączki - 28 stycznia :) !!

pozdrawiam, co u Was?

Koralik.. Twój mąż podchodzi do tego pewnie ambicjonalnie.. dla niego to takie trochę cofniecie się z 'dobrobytu' bo wkoncu dom.. na mieszkanie..

Spisz wszystkie argumenty i poproś Go o poważną rozmowę. Przypomnij , że jesteś w ciąży i nie możesz się denerwować (niech to będzie główny argument :P)
Powiedz Mu to wszystko co nam, że blisko do rodziców (w razie choroby dziecka), że pieniądze (oszczędność będzie przy dzidzi więcej wydatków) bliżej do lekarzy, przedszkola, żłobka..
Na pewno zrozumie!

3mam kciuki!

umówie się na prenatalne w 13 tygodniu wg usg a w 14 wg terminu om to moze cos juz zobacze miedzy nogami...
kochane ja nie mam za co urzadzic kaciku mojemu malenstwu ;p bombelkowa nie czytaj i nie doluj sie :) ja tez poki co nic nie planuje bo nie ma jak...

a tak w ogole potrzebuje pomocy i rady, nie wiem co robic i jak rozmawiac z moim emkiem ;/ jest sprawa taka ze ja bardzo bym chciala sie przeprowadzic... bo zima w tym domu nas rujnuje... tą jeszcze przetrwamy ale nastepna zima ... ogrzewanie plus wydatki na dziecko to bdzie pomylka... ale moj emek nie chce zamieniac domu na mieszkanie... rozumiem go ale sprawa wyglada tak ze moja pra babcia jest juz bardzo stara, i ciocia bedzie mieszkanie sprzedawac, za pol ceny bo druga czesc bedzie dla mojej babci... rodzice podsuneli pomysl by je kupic, za pieniadze z dzialek ktore mamy na sprzedaz... dom do kupna za pol ceny bo babcia nam odda te pol domu a cioci zaplacic za 2 polowe.. a ten dom w ktorym teraz mieszkamy zostawic, on i tak jest do remontu.. niech sobie stoi i czeka na lepsze czasy... czynsu tam nie jest duzo bo ZE WSZYSTKIM NIECALE 500 zł a za sam gaz zima w domu placimy jakies 600 zł...
jest duzo argumentow... teraz gdzie mieszkamy to dziura, autobusy jezdza jak chca, wszedzie daleko a jak moj emek idzie do pracy na 12 h a ja zostane sama w domu to nie ma gdzie wyjsc a dojechac gdzies samej to ... masakra :( chcialabym jakos mu to wytlumaczyc ale on zacznie mowic o tym ze czynsz a w domu czynszu nie ma i latem niskie rachunki za sama wode prad i gaz troche.. ale to nie tylko o tochodzi przeciez tam gdzie to mieszkanie jest mam blisko do rodzicow, 2 przystanki tylko jak by sie cos dzialo... mamy znajomych niedaleko bo ja mieszkalam w tej dzielnicy przeciez.... no ale jak to facetowi wytlumaczyc? on sie obrazi pewnie :(( a ja juz nie moge dluzej wytrzymac na tym zadupiu :((

olcia, nie miałam w tym cyklu owu :(

Mi gin powiedział płeć w 16 tc niestety się pomylił i w 20 tc powiedział, że dziewczynki nie mają czegoś takiego pomiędzy nóżkami:) Więc będzie chłopiec

Bąbelkowa głowa do góry ja też przez chwilę należałam do tego wątku i udało mi się po długich staraniach i ciężkich chwilach. Więc i Tobie się uda:)
Mi się udało po Clo+ pregnyl a następnie dużej dawce d*phastonu i luteiny. A sprawdzałaś sobie poziom progesteronu po owu??

Koraliczku my znaliśmy płeć od 16 tc:)

Bombelkowa i na ciebie przyjdzie czas. W końcu jesteś w szczęśliwym wątku:)

Ja to kurcze nie mam co urządzać, bo ani nie mogę wynająć swojego mieszkania, ani znaleźć chętnego na zamianę, żeby kupić coś większego, jakoś rynek stoi i nic się nie dzieje.

Hej..
Ja mam dziś kiepski humor.. Jakoś się naczytałam w innych wątkach jak dziewczyny szykują pokoje, kupują wózki i łóżeczka i mi się przykro zrobiło.. Wiem, sama nad sobą się znęcam, a obiecywałam sobie, że nie będę tak robić.. Ech..

A ja dzis miałam wizyte u położnej. Takie tam gadki, mierzenie, wazenie... ale lepsze to niż nic :)
Za to w czw. mam prywatnie gina :) jego wypytam o wszystko no i dowiem sie ile maluch juz wazy :)

Koralik, Kasia cieszę sie, ze Wasze maluszki sa w dobrej formie :D
Kasia, czyli to 3cia córa? :)
Koraliczku, fotka fasolki super. Zobaczysz juz niedługo pomacha Ci raczką na usg :)
Co do płci to ja juz w sumie po badaniu prenatalnym chyba w 14tc wiedziałam, że bedzie chłopak ( no nie na 100% ale ja widziałam wyraznie), a potem sie potwierdzalo na kazdym usg. Mysle, że mozna to stwierdzic ok 16t ale nie zawsze dziecko sie odpowiednio ułozy, poza tym lekarze nie chcą zonka strzelic i wolą wczesniej nie mówic:) Ale jak najbardziej rozumiem Twoja ciekawośc - ja tez nie mogłam sie doczekac tej wiesci :)
Aha, a to cisnienie to musisz kontrolowac Kochana, bo to niebezpieczne...

No.. tak też usłyszałam.. Ale dziwne bo ubezpieczona jestem i było wpisane fundusz..
Ciekawe ile d*phaston bedzie kosztować.. Masakra z tymi lekami :(

Ale właśnie sobie załatwiłam 3 opakowanka za free :D
Jedna ciężaróweczka ma do odstąpienia :)

Bombelkowa zapłaciłaś 100% wartości leku....masakra

Dziewczyny.. dziś wykupiłam nowe opakowanie clostilbegyt..
Ostatnio płaciłam niecałe 5 zł..
Dziś 15.50 :(

Inne tematy z forum

Wakacje z dziećmi (118 odpowiedzi)

nie mamy pomysłu na tegoroczne wakacje z dziećmi 5,5 lat i 3 lata byliśmy w zakopanym i...

Oszczędzanie - jakie macie sposoby? (110 odpowiedzi)

Ponieważ niedługo rozpoczynam urlop wychowawczy, przyjdzie nam żyć przez pewien czas z jednej...

Zwrot podatku 2025 (30 odpowiedzi)

Hej.aczy już wysyłają zwroty w Gdyni? ktoś dostał?