Tragincza akustyka (1) Miejsce spoko, klimat i wystroj tez ok, ale akustyka tragiczna. Po koncercie... m&m dobra lokalizacja i to wszystko (1) Lokalizacja świetna, przestrzeń duża, wchodzi mnóstwo ludzi ale.... Ale... Krzysztof spoko klimat (1) j.w. kamil
Świetne miejsce z niesamowitym wnętrzem (2) Fantastyczne miejsce na wszelkiego rodzaju eventy oraz koncedrty, a także... :) unikalny klimat (1) Polecam kazdemu kto pragnie przezyc koncert lub set ulubionego zespolu lub... Mira CSG i koncert (1) Kiepska organizacja - wejście na koncert to jakiś koszmar - na Kult... marko Ka - opinia (1) Świetne miejsce z wielkim potencjałem na miarę warszawskiej Fabryki Trzciny... Ka Ciekawie (1) Miejsca jest bardzo dużo, ciekawy, industrialny wystrój. Ceny i jakość... ogit Coś za coś.. (1) Ekipa i klimat całkiem spoko..:) Wystrój też, pod warunkiem że ktoś lubi... Migotka Super przestrzeń, niepowtarzalny klimat, (1) CSG budzi wielkie emocje, masywny potężny budynek w zależności od oświetlenia... Agnieszka Zaj...sta muza na drugiej sali (1) Jak ktoś przyszedl siedziec to niepolecam drogi browar xD Ale druga sala ten... SzczurekApst Bardzo fajnie (1) Byłem, widziałem, potańczyłem... Impreza bardzo fajna. Dla tych co nie... Robercik KAMELEON TO POTĘŻNA MASZYNA (1) Pamiętam klub z opowiadań koleżenek...Od kilku lat chyba niewiele sie... Asia