Kamil - opinia (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z usług agencji. Pan Łukasz otoczył nas... Kamil Michał - opinia (1) Serdecznie polecam Pana Łukasza Cieciore. Transakcja sprzedaży mieszkania... Michał Marta - opinia (1) Już dwa razy korzystałam z usług biura i za każdym razem praca wykonana na... Marta
Joanna - opinia (1) Korzystałam z usług pana Łukasza. Jestem bardzo zadowolona. Polecam w 100... Joanna Marcin - opinia (1) Pan Łukasz Cieciora w lipcu sprzedał moje mieszkanie w Borkowie. Współpracę... Marcin Bartłomiej - opinia (1) To już moja kolejna współpraca z p. Łukaszem. Za każdym razem jest... Bartłomiej Dorota - opinia (1) Ogromne podziękowania dla Pana Łukasza Cieciory za profesjonalną i fachową... Dorota Agata - opinia (1) Dzień dobry. Firma rzetelna / szybki kontakt i błyskawiczna odpowiedz na moje... Agata Kasia - opinia (1) Serdecznie polecam obsługę biura. Cały proces sprzedaży naszego mieszkania... Kasia Patrycja - opinia (1) Serdecznie polecam usługi biura. Przez cały okres współpracy czuliśmy, że... Patrycja Sebastian - opinia (1) Polecam biuro. Sprzedażą moich działek zajmował się Pan Łukasz Cieciora.... Sebastian Rafał - opinia (1) Bardzo dobre biuro nieruchomości. Świetny kontakt, nawet w godzinach... Rafał B.K - opinia (1) Polecam Pana Łukasza Cieciorę - mieszkanie sprzedane bardzo szybko za... B.K Anna - opinia (1) Pan Łukasz Cieciora był pośrednikiem prowadzącym sprzedaż mojego domu. Bardzo... Anna Mateusz - opinia (1) Bardzo dobrze, żeby nie powiedzieć doskonale działająca agencja. Podchodzą do... Mateusz Patryk - opinia (1) Jestem bardzo zadowolony z przebiegu współpracy z Łukaszem Cieciora. Czulismy... Patryk Piotr - opinia (1) Sprzedażą mojego mieszkania zajął się Pan Łukasz Cieciora. Numer do Pana... Piotr Irena - opinia (1) Z całego serca polecam współpracę z panem Łukaszem Cieciora. Sprzedaż mojego... Irena