Św. Patryk 17.03 (1) Czy jutro z okazji Sw. Patryka bedzie sie cos dzialo w 3city? jakas parada na... mofo Polecam kolejny - naprawdę wart obejrzenia - film. (3) Film "Balzac i mała Chinka", to coś, co naprawdę warto obejrzeć. Nie dlatego,... Kyliks ZKM jak PKP (5) Gdańska komunikacja miejska chce tak skończyć jak PKP. Drastyczne podwyżki... Samon
HOTEL REZYDENT (1) Planuje zorganizowac tam wesele-czy ktos moze mi powiedziec wiecej na temat... pidzu No Limits Reaktywacja (1) Zespół No Limits powraca do gry. W lekko odmienionym składzie i niesamowitą... bassmaniak dla mam i ich dzieci (3) Cześć. Może ktoś może polecić mi jakieś fajne miejsca w trójmieście (może... monika;) gdzie wywołać zdjęcia z cyfrówki? (4) Sie mano Czy któś może mi poradzić, gdzie dobrze wywołują zdjęcia z... waldek letnie wakacje- nocleg (1) mam problem. poszukuje noclegu dla dwoch osob w trojmiescie w okresie letnim-... kervos Polecam film - nie robi piorunującego wrażenia, ale warto obejrzeć... (3) "Symetria", czyli metafora i przewrotność losu... Dłuższą chwilkę temu... Kyliks troijmiasto at its best! (3) Hi and sorry, i don't know if this is the right forum, cause i don't speak... beeste szukam dobrej szkoly nauki jazdy!! (8) Zamierzam zapisac sie na kurs prawa jazdy. Jezeli ktos moze polecic dobra... alutek groclin w tv (1) CZy w Gdańsku mozna obejrzec mecz w jakims pubie. Potrzebna szybka pomoc! dz liu chce przeprowadzic sie do Trojmiasta (6) w zwiazku z tym chcialabym poprosic mieszkancow i czytelnikow tego forum o... tibidabo Czy są jeszcze imprezy dla 30-latków? (6) Czy są jeszcze jakieś kluby w Trójmieście, gdzie osoba po 30-tce może przyjść... Alka Gdzie można potańczyć? (7) Witam! Wie może ktoś gdzie można potańczyć, ale cosik w stylu tańca... krzyskok ANGIELSKI (1) studentka psychologii, posiadaczka CAE udziela lekcji jezyka angielskiego... Mo szukam dobrego fryzjera!!! (3) Chciałabym się obciąć i jeśli ktoś poleciłby mi dobrego fryzjera w Gdańsku... zupa Impreza: ŚWIAT ZOŚKI 5-6 Marca Wrocław, www.footbag.com.pl (1) Witam wszystkich, serdecznie zapraszamy na pierwsze otwarte zawody Świat... qbs piwa w Irish Pubie (1) Mozecie mi powiedziec jakie gatunki piwa z Wysp Brytyjskich mozna kupic w... dziogurt potrzebny dj do nauki (1) czesc szukam dj-a do nauki gry prywatnie. najlepiej z okolic gdyni pozdrawiam mieta