jarmark dominikański (1) wita, szukam osób zainteresowanych sprzedażą moich prac podczas jarmarku ?... wylęgarnia Malarstwo na zamówienie (1) Malarstwo olejne, akwarela, grafika, reprodukcje, kompozycje własne -... Notung ktokolwiek widzial ktokolwiek wie (3) czesc, pilnie poszukuje materialow przygotowawczych na psychologie UG chetnie... Ziabulka
15 styczen klub GGOG (1) inauguracja comiesiecznych wydarzen: wystapia autorzy: Cezary Domarus... mwww BOOKCROSSING to jest to!!! (4) Słyszeliście już o tym? Ze szczegółami można zapoznać się na odpowiedniej... kaja 10.01.04 - FLASHMOB , CARREFOUR GDANSK (2) FLASH MOB _ CARREFOUR GDAŃSK 10.01.04 Carrefour, obok wewnętrznego zejścia na... Jajo Geye mają swój program rozrywkowy (2) TVN zawsze budził moje wątpliwości jeżeli chodzi o mroczną treść programów i... Spostrzegawczy licze na WAS (4) Poszukuje adresow sklepow z ciekawymi sukienkami wieczorowymi/ na studniowke... martka salon kosmetyczny poszukiwany (1) Cześć, szukam salonu kosmetycznego w Gdańsku (najlepiej Śródmieście), w... kasia100 Wloski (2) Mam pytanie gdzie najlepiej zapisac sie na nauke jezyka wloskiego?? ella Co czuje facet jeśli odbiera mu się władzę rodzicielską (4) Nie rozumiem - i może ktoś mi z PanóW powie- co może czuć mężczyzna jeśli po... Zainteresowana Miało być 23 Volt (1) Szanowni panowie energetycy. Od 1 I 2004r. miało być w naszych polskich... Samon FLASH MOB (2) troche sie teraz namieszalo z mobami.. kazdy cos chce organizowac i wychodza... anonim gdzie moge kupic? (1) Czy ktoś może wie gdzie mogę kupić pierwsze wydanie elementarza kaszubskiego. Astera niezapomniany sylwester 2003/4 (1) Witam Miałem niewątpliwą przyjemność obchodzić sylwestra na rynku w Gdańsku.... turysta Poprawcie kamery ;) (1) z Neptuna i Pobrzeza :) Pozdrawiam Chris szukam dobrego fryzjera/kki (3) ...ja tez szukam jakiegos dobrego fachowca od fryzur i fryzurek jesli... zrozpaczona Kto da pracę staremu facetowi? (1) Szukam pracy niestety bezskutecznie. Bardzo mnie to dołuje, że muszę być na... Ricardo MORSY! (1) Kto wie o której godzinie morsy będą się kąpały 1-ego stycznia? Miejsce chyba... To ja... Strój na sylwestra! (2) Ludzie pomocy! gdzie w 3mieście jest jakiś fajny lumpeks z ciuchami !... Pati