Grochola w Gdańsku!!!! (1) http://www.odido.sopot.pl/ ja idę....:) Kras FITNESS CLUB (2) czy na terenie Gdańsk - Suchanino jest jakis Fitness Club rutka Biegowki (3) Gdzie w Trojmiescie mozna zakupic biegowki? Interesuja mnie nowe jak i uzywane. Mickey
Likwidacja Sp 74.szkola integracyjna... (5) W 2005r maja zlikwidowac SP nr 74 jest ona szkola integracyjna ,dzieci chore... Brather Polecam super film o przyjaźni... (2) Właśnie przed chwilką wróciłam z kina, gdzie obejrzałam „Kumpli”.... Kyliks ..::-== -----KONCERT----- ==-::.. (1) UWAGA UWAGA !!!!CZEKA NAS W GDYNI ZAJEFAJNY KONCERT ROCKOWEGO ZESPOŁU "COMA"... JacekRequiem ferie (1) nie długo ferie... od 14 lutego praktycznie... ale zapowiadaja sie dennie..... alexandra NA SŁOWACJĘ!!!!!!!!!!! (9) Pierwszy raz w życiu juz na kilka tyg do przodu wiem gdzie i z kim powitam... Lenka @ (1) morda babo !!! :] Obróbka drewna (1) Szukam kogos kto mógłby produkować promienie drewniane o średnicy 9,2mm i... Milten pomysł na walentynki 2004? (2) czesc w ten wieczor chcialbym zabrac moja dziewczyne na kolacje w dobrym... lukassss MUZYCZNY WIECZÓR Z PLACEBO! (2) MUZYCZNY WIECZOR DLA FANOW PLACKOW! INFO NA GLOWNEJ STRONIE! Kruk KULIG!!! (3) Kochani, gdzie na kulig? Błagam...... Mucha WIECZÓR Z MUZYKĄ BRYTYJSKĄ !! (1) Witam, Na luty zaplanowany jest wieczorek troche bardziej ogolny, a... Kruk Regionalny fundusz budowlany (1) Witam czy ktos słyszał o regionalnym funduszu budowlanym który sie mieści na... ktoś Wybitni ludzie odchodzą bardzo cichutko... (1) Dzisiaj Polskę obiegła informacja o śmierci Czesława Niemena. Szkoda, że tak... Kyliks zsmp (1) zsmp gdansk prowadzi nowy nabór członków !!!!!przaeprowadzamy rózne fajne... komuna nie Co myslicie o millerze? (2) Milller juz dawno powinien poleciec ze swojego zasranego stolka!!! Jak mi ten... Robike Martijn KRALE akustycznie, UCHO, 24.01.04 (1) sobota, 24 stycznia, 19:oo Serdecznie zapraszam - - - - - - MARTIJN KRALE,... plus wyjątkowe walentynki (1) szukasz czegoś oryginalnego ? zerknij: www.wylegarnia.webpark.pl Św.Walenty