poszukuję sklepu w Sopocie (2) hej , Czy ktoś może zna w Sopocie lub okolicy taki sklep z ciuchami -... diana szukam pracy (2) szukam jakiejkolwiek pracy, mam 25 lat , średnie wykształcenie, doświadczenie... nowy stałe łącze na Oksywiu (1) Mieszkam na Oksywiu i chciałabym mieć stałe łącze,czy ktoś z tych okolic... zuza
Uwaga - kradna Twoje dane !! (2) Witam Przy ulicy Kolobrzeskiej na gdańskim Przymorzu znajduje sie Praktiker.... Ania Kuc masz czas, lubisz las, POSZUKIWANIA (1) Witam. Ostatnio moj kolega zajal sie zupelnie amatorsko prowadzeniem strony o... Danielski **** HELICOBACTER w UCHU (1) 12.11.2003 (środa) o godz. 20.00 w ramach przeglądu konkursowego festiwalu... Fun uwaga na oasis tours (3) chciałbym przestrzec wszystkich którzy sie chcą wybrać w podróż do tunezji z... jarek z gdyni Mistrz Świata z 3miasta (2) Dzis na lotnisku w Rebiechowie, odbylo sie powitanie mistrza swiata w... Surfer Skoki na banji (4) Czy ktos moze wie, gdzie w trojmiescie mozna poskakac na banji. Podobno... rniesio Gdańska Muzyka Elektroniczna w Berlinie (2) Gdzie: NBI - Berlin Kto: Elektronic Supermarket, PsychodelicAte Corp,... nhm Pożegnanie (2) W dniu dzisiejszym odbył sie pogrzeb naszego Kolegi, Ojca, Meża, Syna i... Arkadiusz gdzie mozna sie zapisać na joge ?? (5) Wiem ,że są zajecia w Gdyni i w Sopocie, czy wiecie gdzie jeszcze ? coś... Aga czy masleliscie juz gdzie na Sylwestra 2003/2004 ?? (10) Czy macie juz jakies plany na Sylwestra 2003/2004 ? A_nik Europa w Twojej firmie? (1) II Forum MSP "Europa w Twojej firmie. Możesz więcej." odbędzie się w dniach... Marcin Zając OPENTANIEC - OPĘTANI TAŃCEM - PORYWAJACA PERFEKCJA (3) OPĘTANI TAŃCEM - PORYWAJĄCA PERFEKCJA Od maja trwają wzmożone przygotowania... Floo ZABYTKIEM do ślubu ?? (1) jezeli tak to zapraszam na nowa stronke: www.0-501678910.com Lukasz Zaproszenie na mecz (1) 18 października 2003 roku, godz. 11:00 na obiektach sportowych MOSiR Gdańsk,... Wiślak Zapraszam w sobotę (1) W sobotę o godz. 15 w Gdańsku przy Traugutta zapowiada się emocjonujące... fan JOGA (3) Chcę zapisać się na jogę i nie mam pojęcia gdzie odbywają się takie zajęcia.... Olcia24 Ludzie głosujcie na Gdańsk (2) www.getjet.pl/index_k.htm Cena 1 zl wskazuje na to, ze zarabiaja na tym... wojtek