obrona cywilna (1) poszukuje kontaktu z obrona cywilna Gdańsk lub Gdynia, ew. kogos kto... Wojtek Chcwaszczyno - korki (3) Czy w Chwaszczynie od strony Gdyni sa jescze korki wieczorem?? rniesio Koncert Kultu (1) Jakie wrażenia po piątkowym koncercie Kultu? Pietrucha
FLASH MOB W GDAŃSKU (1) do wszystkich zafascynowanych ideą i zainteresowanych udziałem w flash... mobber 10 LECIE DADA VON BZDULOW (1) w WEEKEND W ZAKU TEATR DADA VON BZDULOW OBCHODZI SWOJE 10 TE URODZINY. W... Ania S Ośla Łączka (2) Hej Gdzie w Gdańsku lub okolicach może potrenowac jazdę autkiem... Mr Mojo Co robić w sobotę? (1) W sobotę o 14:00 przy Traugutta odbędzie się pierwszy od ponad 50 lat mecz... fan Nie korzystajcie z usług inpro! (2) Inpro jest firma ktora robi ludzi w balona (przepraszam za słownictwo i... Oszukana Zapomnij o Cadenie ! (1) W nawiązaniu do maili - spieszę donieść, że Cadena to banda ... za ciężką... Bart. Co sądziscie o Galaxy? (5) jak oceniacie ta dyskoteke?podoba sie czy nie...... Laska :) Internet w Brzeźnie???? (2) Mam Pytanko czy w blokach przy ul. PCK jest sieć internetowa konkretnie w... mattlong czy moze mi ktos polecic jakiegos taniego a solidnego blacharza/lakiernika? (2) Musze przeprowadzic kompletny remont blacharki, moze ktos zna jakiegos... vwgolfista Kierowcom ku przestrodze (1) http://www.alkohol-nie.prv.pl/ Mirek (0-58) - Sax Club w Uchu-sprzedam BILETY (1) DZIŚ koncert z cyklu "TROJMIEJSKI JAZZ',POSIADAM 2 wejsciowki na to... gorgo żłobek na Polankach (1) szukam dobrego żłobka w pobliżu Polanek nene Chcę jechać do Londynu.... (6) Może któś z Was też chce? Candiru mieszkania lokatorskie (1) witam! Mam pytanie. Czy ktoś się może orientuje w jaki sposób funkconuje... maciejka GDYNIA - kwatera niedroga potrzebna dla dwojga (1) Potrzebuje niedrogiej kwatery w okolicach centrum Gdyni (gdzieś niedaleko... p_matusz Miejsce na proby (1) Witam. Chcialbym sie spytac, czy ktos nie wie, gdzie mozna by znalezc jakies... zbych Zwiekszenie podatku VAT na internet (2) Czy wiesz, ze rząd chce podwyzszyc ceny dostepu do internetu (chce zwiekszyc... m&m