Piecyk elektryczny - gdzie kupię? (2) Witam, Szukam w Gdańsku sklepu, gdzie można kupić piecyki elektryczne tego... karollo Stół- opinie (18) Przymierzamy się z mężem do zakupu stołu:) Chciałabym żeby był solidny, duży... miliani łóżko (1) czy ktoś może wie gdzie w Trójmieście można kupić porządne łóżko do sypialni?... calaviolina
Meble kuchenne na wymiar (2) Jaką firmę z okolic Tczew możecie polecić do wykonania mebli kuchennych?... happy_day gdzie kupie pokrowce na krzesla? (1) witam, czy ktos sie orientuje gdzie w gdansku kupie pokrowce na krzesla? Nie... Gosi@ kuchenka elektryczna czy indukcyjna ? (32) Mam pytanie, która w waszym przypadku zdała lepiej egzamin ?Mam dylemat, boję... Majka sprzęt Gorenje - gdzie w Gdańsku? (2) Czy orientuje się ktoś gdzie w 3mieście można kupić sprzęt firmy Gorenje?... Ewelina_Gda Czy duże znaczy lepsze? (5) Witam, Jesteśmy z żoną na początku urządzania nowo kupionego mieszkania i... Kalinowscy płyta MDF lakierowana na ścanę w kuchni (2) Witam, chciałbym sie zorientować w cenach - muszę wypełnić czymś przestrzeń... onaona Farby (4) Hej, czy możecie polecić jakieś farby do malowania ścian? Najlepiej żeby... Asia jaką wybrać zmywarkę? (2) Proszę o rady odnośnie zmywarki.Zamierzam kupić zmywarkę pod zabudowę a z... jen83 Zlewozmywak firmy Teka - gdzie? (1) Poszukuję sklepu, w którym mógłbym obejrzeć czy to na ekspozycji czy to w... rav Szukam pralki, niekompetentni sprzedawcy. (1) Na innych forach jest tego dużo ale i szczegółowo trzeba mi ogólnych... kaśka Remont łazienki poszukuję dobrej umywalki itd (1) Jakiego producenta ceramiki polecacie i dlaczego. Na co zwracać uwagę podczas... tomek Meble, gdzie? (1) Poszukuję łóżka do sypialni. Ciężko coś wybrać ze sklepów Ikea, BRW i Agata... Zołi Gdzie kupić stare deski podłogowe (2) Witam! przeprowadzam remont w mieszkaniu w kamienicy i che zachować stary... Mario Budowa domu (3) Witam wszystkich. Chcę na wiosnę rozpocząć budowę domu. W związku z tym... cinek20001 Dywany -gdzie kupię w Gdyni (2) Witam, gdzie można kupić fajne dywany w Gdyni poza Komfortem :) Poproszę o... pirelka Miska WC Koło Ovum (2) Witam serdecznie. Poszukuję sklepu/sklepów w Gdańsku, które mają na swojej... rav jakie okulary 3d?? (2) Witam, Szukam okularów 3d do telewizora Panasonic tx-p42gt30 i wszystkie,... idaiza2