Czerwcowe Panny Młode 2012 ;)

Chciałam założyć dla Nas osobny wątek ;D Ciekawa jestem czemu akurat czerwiec Was zainspirował do ślubowania? Co już macie itp ;D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Czerwcowe Panny Młode 2012 ;)

aaaaa za tydzień o tej porze będziemy godzinę przed oczepinami;))))stres coraz większy;/
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Olesia w końcu takie podejście!
Ja też się nie przejmuję :)

Ja poradzilam sie znajomego ksiedza i odpowiedzial, ze najlepiej zrobic to tak, jak nam pasuje, zebysmy sie dobrze czuli. Dlatego dalismy koperte nie przy spisywaniu protokolu tylko z ostatnim wejsciem do biura parafialnego, to znaczy przy odbiorze licencji (bierzemy slub w innym kosciele niz spisywalismy protokol). Gdybysmy brali slub w tym samym kosciele to tez bym dala z odbiorem/dostarczeniem ostatniego papierka, jakos mi tak lepiej w ten sposob, bo dawalam ofiare a nie placilam za usluge

No niestety sa ale nie chce zeby ktoś potem został pod kościolem albo gadal że zydziliśmy. z reszta mam nowe zmartwienie wg cukierni nie ma badź nie maja w hurtowni czerwonych storczyków jakis sajgon nic nie idzie tak jak powinno
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

A pytaliście Goci, kto przyjedzie samochodem a kto chcę jechać autokarem? My tak robiliśmy i wyszło Nam, że 61 osób chcę jechać autokarem a autokar ma mieć 50 - 55 miejsc :) w d*psku to mamy, najwyżej domówi się taxi lub sobie ludzie na kolanach będą siadać, albo komuś kogoś się wciśnie do autokaru - nie ma co za dużo kombinować a koszta dodatkowe :(
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

a ja se chyba wynajduje problemy teraz mam faze autobus moj narzeczony nakreca mnie od paru dni ze chyba musimy domowic drugi
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

w takie upały mozna uzyc etiaxilu, powinno pomóc

A tak wogole denerwujecie sie???
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Byleby nie padało i bedzie git :) a ja dzis oddalam suknie do poprawek nie spodziewalam sie ze jednak trzeba ja bedzie zweżać no i nadal nie zdecydowalam sie na bukiet a czas goni

Teraz jak wracałam z plaży, rozmyślałam właśnie nad pogodą w dniu ślubu i doszłam do wniosku, że chyba wolę właśnie pogodę w okolicach 20 stopni ;) bo jednak tak jak dzisiaj jest, to zdecydowanie za gorąco :( a mój B w dodatku dość intensywnie się poci :/ więc u Nas 20 stopni to byłaby pogoda wprost wymarzona :D

Ja też sprawdzam pogodę;))) wg różnych portali...padać nie powinno, ale jest rozbieżność co do temperatury, od 14 do 19 stopni- liczę jednak na te 19;)

A ja panieński mam 9 czerwca ;) już mi Psiapsiółka zapowiedziała, że niezłą imprezę mi szykuję :) chyba zaczynam się bać powoli, bo to jest WARIATKA!!! :)

Co do pogody, to fakt tego jedynego nie jesteśmy wstanie przewidzieć, ale patrząć na pogodę dzisiejszą i wczorajszą można mieć nadzieję, że będzie dobrze :) ja dzisiaj będę na plaży smażyć pupcie :)

W ogóle wczoraj mój Dziadek mnie rozśmieszył, siedzę z Mamą i Babcią w kuchni, a On krzyczy idąc do mnie Ola, Ola - stanął nagle jak wryty i pyta, czy Proboszcza na ślub zaprosiłam :) normalnie mnie rozwalił ;P Babcia w śmiech i mówi tak, a może jeszcze kółko różańcowe i Siostrę zakonną? :) uwielbiam tą moją Rodzinkę ;)

Hej,
ja wiem, że pogody nie da się przewidzieć, że może diametralnie zmienić się na dzień przed a nawet w samym dniu ślubu, ale po prostu nie mogę się powstrzymać!! Pogodę sprawdzam codziennie... Manię mam jakąś chyba, ale mam nadzieje, ze po slubie przejdzie :))

Dziewczyny, ja już po Panieńskim;))) dochodzę do siebie jeszcze dzisiaj, ale było warto;)))) mój dzień już za 11 dni

OM, to już ostro pojechała - wiem jaki to ból musiał być, też jestem po zabiegu z torbielami związany, ale skończyło się gorzej :/ więc teraz chucham i dmucham na zimno ;) no zobaczymy, po weekendzie nabrałam lepszego humoru, zaczęłam brać tabletki, mam nadzieję, że coś pomoże, bo jak nie to się potnę ;D

a co do spraw ślubnych w piątek jadę po kieckę!! :) a jakoś do środy będziemy w końcu mieli obrączki!! ten dzień zbliża się wielkimi krokami...

Najwazniejsze zdrowie a nie nastroj. Moja tzw ciotka miala zabieg usunięcia torbiela na tydzien przed weselem mimo boly wiwijala jak stara :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Patka, mam 120 but i to ma być zarówno na wesele i poprawiny, gdzie na poprawinach będzie jeszcze piwo i wino ;D

A ja dzisiaj od rana w biegu i zaraz dalej mykam, wyjeżdżamy do Babci mojego B na weekend :) a dobrze, bo już cała nerwowa chodzę, martwię się alkoholami, i tymi rzeczami co się zobowiązał mój Ojciec zapłacić, ponadto dzisiaj się dowiedziałam, że mam torbiel na j... :( lekarz powiedział, że dobrze, iż przyszłam do Niego po hormony przed ślubem, bo mogłabym się na własnym weselu przekręcić :/

Ooo, i moja radość z tego wszystkiego gdzieś się ulotniła :( buuuu...

U MNIE BĘDZIE 3 DZIECIACZKÓW OD 6 DO 9 LAT. OLESIA A TE 100 SZT WÓDKI MASZ TYLKO NA WESELE CZY WESELE I POPRAWINY? BO JAK NA SAMO WESELE TO TA ILOŚC W ZUPEŁNOSCI Ci starczy

Zosia masz maila:)

Aga, jakie mieliście kawałki?

Ja też się dzieciakami nie przejmuję :)

Inne tematy z forum

sukienki wieczorowe (58 odpowiedzi)

dziewczyny, wiecie gdzie można dostać ładne sukienki wieczorowe?? proste i eleganckie, dla matki...

czy to dobry pomysł na prezent? (53 odpowiedzi)

Doradźcie mi proszę czy jednodniowy romantyczny wyjazd z noclegiem kolacją przy świecach i...

Sukienka (3 odpowiedzi)

Proszę o radę, gdzie kupić sukienkę na wesele?