Re: Czerwcowe Panny Młode 2012 ;)
Niby sukienek ślubnych nie powinno się mierzyć, ale jak widać na moim przykładzie to blef ;P a wczoraj to już w ogóle zgłupiałam moja Ciocia i Wujek po długim okresie nie widzenia mnie, jakieś 3 - 4 miesiące powiedzieli, że schudłam i bądź tu mądra!! :/
Anano, spokojnie wszystko się uda ;) egzaminy zdasz na 5 i ślub będzie jak z bajki :)
Jeśli chodzi o Nasze przygotowani, szukamy teraz tkaniny dla mojego B, wiecie gdzie można dostać w różnych kolorach żakardową tkaninę? Już krawcową mam, dogadałam się z Nią co i jak (z Wrocławia jest ;)), tylko tkaninę trzeba kupić :) podziękowania już jako tako mamy ogarnięte, nie wiemy tylko jeszcze czy na środek prosić Rodziców, czy raczej podejść do Nich... To wyjdzie w praniu :) w sobotę jadę zobaczyć kieckę i będziemy szukać dla Mamy mojej sukienki i może jak coś mi wpadnie w oko to sobie na poprawiny też kupie, bo coś tamta mi się odwidziła - w końcu kobieta zmienną jest ;) a do tego wszystkiego mam w tym tyg kocioł, czeka mnie poprawka całego rozdziału mgr, egzaminy - kuźwa kiedy ja odpocznę? ;)
0
0