Czerwcowe Panny Młode 2012 ;)

Chciałam założyć dla Nas osobny wątek ;D Ciekawa jestem czemu akurat czerwiec Was zainspirował do ślubowania? Co już macie itp ;D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Czerwcowe Panny Młode 2012 ;)

a co do panieńskiego, też mniej więcej muszę ogarnąć, bo z grubsza wiem co i jak, ale muszę poszperać w necie fajne przepisy na koktajle alkoholowe ;)

macie jakieś pomysły? :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Niby sukienek ślubnych nie powinno się mierzyć, ale jak widać na moim przykładzie to blef ;P a wczoraj to już w ogóle zgłupiałam moja Ciocia i Wujek po długim okresie nie widzenia mnie, jakieś 3 - 4 miesiące powiedzieli, że schudłam i bądź tu mądra!! :/

Anano, spokojnie wszystko się uda ;) egzaminy zdasz na 5 i ślub będzie jak z bajki :)

Jeśli chodzi o Nasze przygotowani, szukamy teraz tkaniny dla mojego B, wiecie gdzie można dostać w różnych kolorach żakardową tkaninę? Już krawcową mam, dogadałam się z Nią co i jak (z Wrocławia jest ;)), tylko tkaninę trzeba kupić :) podziękowania już jako tako mamy ogarnięte, nie wiemy tylko jeszcze czy na środek prosić Rodziców, czy raczej podejść do Nich... To wyjdzie w praniu :) w sobotę jadę zobaczyć kieckę i będziemy szukać dla Mamy mojej sukienki i może jak coś mi wpadnie w oko to sobie na poprawiny też kupie, bo coś tamta mi się odwidziła - w końcu kobieta zmienną jest ;) a do tego wszystkiego mam w tym tyg kocioł, czeka mnie poprawka całego rozdziału mgr, egzaminy - kuźwa kiedy ja odpocznę? ;)

ahahahah :) ptak .... w totka jeszcze zagraj :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wstyd mówić ale ptak mnie wczoraj osr.... wiec może bedzie :)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

NAJLEPSZEGO! I POWODZENIA!

O to miło z ich strony ja swoj mam w sobote po trudach i znoju moze dojdzie do skutku ale nie ważne dzis mam urodziny dobry nastroj zostalam zaproszona na rozmowe o prace bedziie git :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

A ja miałam wczoraj miłą niespodzinke :)
Moja przyjaciółka z racji tego, że nie robie panieńskiego postanowiła mi zrobic suprise i podchwyciła, że nigdy nie jadłam sushi :)
Zaprosiła jeszcze jedna nasza psiapsiółke no i tak spędziłyśmy miły wieczór przy rybce, a potem na piwku :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Lepiej zmierzyc ja swoja na poprawiny ubralam i lezy u krawcowej 10 cm mniej w cyckach masakra czym je wypcham
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

hehe ja juz wiem ze nie bede spokojna ;p;p
jeszcze jutro i w pt mam egzaminy ;/
no i trzeba albumy dla rodzicow dokonczyc :) bo moj luby zawsze mial czas ;p;p

Olesia moze ja tez powinnam przymierzyc moja suknie ;/;/ co jak sie nie dopne ? ;/

zobaczysz jaki fajny bedzie TEN dzień:) i za nim potem bedzie tesknota:). Pamietam, ze dzien wczesniej zadzwonilam do wszytskich uslugodawcow. zameldowali gotowosc,a mnie ogarnal taki spokoj, a do tego przez 24 sie smiałam. nasz kierowca mowil, ze jeszcze nie widzial takiej spokojnej Panny, a kuzyn policjant pytał co brałam:)

heh.. powoli mnie stres zjada... ja pierdziele....
juz tylko 3 dni :D :) szkoda ze to juz :D takie fajne byly te przygotowania :D

Witajcie dziewczyny
U mnie już niecałe 2 tyg. Cieszę się że to już coraz bliżej. W tym tyg jedziemy na zakupy na poltra i panieńskie, musze buty i biżu na poprawiny kupić i sukienkę obdieram w tym tyg i

Kurcze to nie dobrze ale na szczescie masz jescze troche czasu. My juz mamy prawie wszystko mniej wiecej wiem jaka fryzura pozostaly do zakupu owoce, czekam na czekoladki dla gości i swoja podwiązkę mam nadzieję ze dojdą, boj z tesciami o stoły wygrałam. tylko panieński sie sypie:(

Melduje się z równym miesiącem na suwaczku :) i z małym problemem, wiecie może gdzie można by było uszyć na miarę kamizelkę, i musznik? krawcowa co uszyła mojemu B kamizelkę za przeproszeniem spie... sprawę :(

ale mowi sie ze gdy pada to łaska Boga spada z nieba a z pogodą jak w życiu :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

he, he... to prawda, dzisiaj z Kuzynką rozmawiałam, że te półtora roku minęły w oka mgnieniu :(

nie stresuj się pogodą!! Nie pogoda jest najważniejsza i w dodatku to jedyna rzecz na którą niestety nie ma się wpływu ;)

Zosiek, po tym co poniektórzy Goście mi kongo odwalili, mam totalnie w nosie wszystko!! dla mnie mogą iść nawet na salę na piechotę ;) jedna z koleżanek, co będzie na ślubie powiedziała, że jestem zdecydowanie za dobra, że Goście powinni sami się martwić o transport i noclegi... :)

więc dałam se na luzik i zajmuję się swoimi sprawami, sobą i moim przyszłym Mężem ;)

i jak tam dziewuszki? stresik jest? ;)

kurcze, jak zaczynałam pisać na forum to wydawało mi się że ten dzień nigdy nie nadejdzie, a teraz co...4 dni;))) najgorsze że pogoda ma być brzydka:(((

jejku jak mnie tu dawnoi ni ebylo... ale tzreba bylo prace mgr napisac ;/ no i przygotowanai :)
wszystko jzu chyba dopiete na ostatni guzik :D ale i tak pewnie cos nie wypali :D

A ja mam wrażenie że im bliżej ślubu tym czas sie bardziej dłuży. Jeszcze tylko 13 dni lub aż

Inne tematy z forum

Łazienka (45 odpowiedzi)

Dziewczyny jestem na etapie kupna kafli do lazienki ale nie wiem na jakie sie zdecydowac. Prosze...

czy to dobry pomysł na prezent? (53 odpowiedzi)

Doradźcie mi proszę czy jednodniowy romantyczny wyjazd z noclegiem kolacją przy świecach i...

Sukienka (3 odpowiedzi)

Proszę o radę, gdzie kupić sukienkę na wesele?