Czerwcowe Panny Młode 2012 ;)

Chciałam założyć dla Nas osobny wątek ;D Ciekawa jestem czemu akurat czerwiec Was zainspirował do ślubowania? Co już macie itp ;D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Czerwcowe Panny Młode 2012 ;)

No i już panną nie jestem. Ceremonia i całe wesele tak szybko minely nie obylo sie jednak bez jakis zgrzytow ale cóż i tak było super
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

SzJ - czekamy z niecierpliwością na relację :)

No u Nas jest trochę nerwowo, ale da się przeżyć :) mój Bartek w sobotę jedzie na przymiarkę nowej kamizelki - ufff... mam nadzieję, że teraz żadne przykre niespodzianki nas nie czekają :) no i od przyszłego tyg się zacznie prawdziwa gorączka :) musimy jechać na salę, podzwonić po usługodawcach i dogadać szczegóły, ustali menu i godziny podania dań i jeszcze parę innych rzeczy, ale damy radę :) a w środę mój B ma urodziny i nie mam dla Niego prezentu :/ wrrr... :)

Muszę się pochwalić, że jestem już po panieńskim, ale to była wspaniała i szalona noc!! :) każdej przyszłej pannie Młodej taką życzę ;)

Smuci mnie tylko trochę kawalerski Bartka :( ma tak chamskich kolegów, że aż mi go żal :( a na domiar złego, zaprosił niektórych na ślub... Wyobraźcie sobie, że dwóch kolegów zadzwoniło do Niego i powiedziało, żeby zmienił termin kawalerskiego, bo Im nie pasuję, bo wówczas jest NOC ŚWIĘTOJAŃSKA!! No myślałam, że sama do tych jego kolegów zadzwonię i im powykręcam j... przez telefon!! jak tak można? Zwłaszcza, że przyjeżdża w tym dniu facet mojej Szwagierki i zależy Mu na tym, aby On był...

Ech, musiałam się wygadać :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Cześć Czerwcówki;) Widzę, że trochę cisza u nas;) pewnie u Was już coraz większe ciśnienie i nie macie czasu pisać;) Ja właśnie skończyłam swój pełen emocji poślubny tydzień i mam nadzieję, że już niebawem zbiorę się żeby napisać Wam relację;)
Buziaki

Przykro mi Olimpia a może w tym pism raju bedzie mu tez tak dobrze jak z wami.
To juz niecałe 3 dni stresu nadal u mnie brak no moze jeynie pogodą i zdartmi do mięska dłońmi za to Moj masakra zaczyna chyba panikować :P
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

miał wylew :( jest sparaliżowany. Całą noc spędził w klinice pod kroplówkami, ale szanse sa praktycznie żadne :(

Olimpia - przykro mi strasznie :( jakby nie patrzeć, kawał życia z Tobą spędził psiak...

szkoda...

a mi strasznie przykro, bo mój piesek zdycha :(:(:( więc nic mnie nie cieszy :(

a ja panieński za tydzień, i coś czuję, że świat Nam się odwróci do góry nogami, to co jest na co dzień podłogą będzie sufitem ;)

Ach, już się doczekać nie mogę, a później tylko 3 tyg i będę panią S ;P
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

I po panieńskim czas spiąć poślady dopiąc wszystko do końca i wytrwać do dnia zero 9 coraz bliżej :)

SzJ - serdecznie gratuluję!! Życzę Wam również niegasnącej miłości przez Waszą wspólną drogę, uśmiechu i mnóstwo radości z wspólnych chwil :)

Czekamy na relację ze zdjęciami ;)

A u Nas już 26 dni - hoho... jak to zleciało!! Aż ciary mnie przechodzą, teraz dosłownie przez kocioł przechodzimy :) plus moje problemy zdrowotne się odezwały :( o mały włos w szpitalu nie wylądowałam, muszę się oszczędzać, ale nie da rady teraz :)

ahhhhhh cudownie było;) wszystko się udało no i najważniejsze że jesteśmy już Małżeństwem;)))boskie uczucie;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

bedzie dobrze! mietka i spac!, bo rano fryzjer, makijaz , same przyjemnosci a potem jeszzce lepiej. powodzonka i sio do wyrka ale juz!

Dziewczyny...ja juz jutro będę żonką;) mam mega stres, spac nie mogę i jeszcze pogoda mnie martwi...ma padać;(((

No mój też w tą sobotę, w sumie nic nie wiem mam tylko mieć kabaretki :)

A mój panieński już w sobote :) temat króliczki playboya reszta owiana jest tajemnicą przez świadkową :) oby pogoda w czerwcu sie poprawiła

Mój ulubiony autorski drink
Wódka + cola + sok pomarańczowy
Cola z sokiem w proporcji 2:1
Oczywiście lodowato zimny,
MNIAM

Jest też fajny sklep we wrzeszczu taneczny taki po schodkach tak maja szeroki wybor

tkaniny

bławetek- gdynia - śwetojanska, gdansk w centrum, ale nazwy ulicy ne znam
na czyzewskiego przy kwiaciarni akcent i styl jest duza hurtownia - pasja?

hej

weszłam przyadkiem:)

I przeczytałam o drinkach, ostatnio piłam super drinka:
Teqila+sok mailnowy( taki do piwa) + sok pomaroańczowy:)
Super sprawa:)

Ja za wódke nie przepadam ale drink passoa+ wódka+sok pomarańczowy przekona każdego kto od wódki trzyma sie z daleka;)

Inne tematy z forum

sukienki wieczorowe (58 odpowiedzi)

dziewczyny, wiecie gdzie można dostać ładne sukienki wieczorowe?? proste i eleganckie, dla matki...

Łazienka (45 odpowiedzi)

Dziewczyny jestem na etapie kupna kafli do lazienki ale nie wiem na jakie sie zdecydowac. Prosze...

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (218 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...