Re: Czerwcowe Panny Młode 2012 ;)
SzJ - czekamy z niecierpliwością na relację :)
No u Nas jest trochę nerwowo, ale da się przeżyć :) mój Bartek w sobotę jedzie na przymiarkę nowej kamizelki - ufff... mam nadzieję, że teraz żadne przykre niespodzianki nas nie czekają :) no i od przyszłego tyg się zacznie prawdziwa gorączka :) musimy jechać na salę, podzwonić po usługodawcach i dogadać szczegóły, ustali menu i godziny podania dań i jeszcze parę innych rzeczy, ale damy radę :) a w środę mój B ma urodziny i nie mam dla Niego prezentu :/ wrrr... :)
Muszę się pochwalić, że jestem już po panieńskim, ale to była wspaniała i szalona noc!! :) każdej przyszłej pannie Młodej taką życzę ;)
Smuci mnie tylko trochę kawalerski Bartka :( ma tak chamskich kolegów, że aż mi go żal :( a na domiar złego, zaprosił niektórych na ślub... Wyobraźcie sobie, że dwóch kolegów zadzwoniło do Niego i powiedziało, żeby zmienił termin kawalerskiego, bo Im nie pasuję, bo wówczas jest NOC ŚWIĘTOJAŃSKA!! No myślałam, że sama do tych jego kolegów zadzwonię i im powykręcam j... przez telefon!! jak tak można? Zwłaszcza, że przyjeżdża w tym dniu facet mojej Szwagierki i zależy Mu na tym, aby On był...
Ech, musiałam się wygadać :)
0
0