Czerwcowe Panny Młode 2012 ;)

Chciałam założyć dla Nas osobny wątek ;D Ciekawa jestem czemu akurat czerwiec Was zainspirował do ślubowania? Co już macie itp ;D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Czerwcowe Panny Młode 2012 ;)

No i w sumie racja - nie ma co Dzieciaczkami się przejmować, Ich samych jest tak dużo, że na pewno znajdą wspólny język :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

u nas będzie 6cioro dzieci... i też się nei przejmuje nimi :)

mój wieczór panieński w sobotę...trochę przerażona jestem bo moje przyjaciółeczki coś kombinują, a ja kompletnie nie wiem co;))) a że to niezłe wariatki są to myślę, że mam się czego obawiać;)))
U nas dzieci będzie dwójka więc nie zaprzątam sobie głowy zabawami dla nich- będą się bawić z nami;P

Dziewczyny, tak z ciekawości - macie jakieś dzieci na weselu? planujecie jakieś zabawy dla Nich? My mamy mieć 7 dzieciaczków, tak do 5 lat, 3 starszych Dzieci tak do 15 lat i jedną młodzieżówkę :) ale wiadomo, że już tym starszakom nic nie będziemy wymyślać, natomiast tym młodszym.... sama nie wiem :) jak Wy rozwiązujecie tą kwestię? :)

A ja dzisiaj z Koleżanką ustaliłam mój wieczór panieński, cieszę się jak gwizdek, bo myślałam, że sama z tym zostanę a tutaj takie miłe zaskoczenie ;)

ustaliłyśmy, że wszystkie babki ubiorą się na czarno a ja jedyna na czerwono, muszę kupić parę gadżetów, i ustalić co która za alkohol kupuje itp :)

Co do tańca, My bez zmiennie pozostajemy przy przytulańcu ;) mój B jest nie do wyuczenia, poddałam się już ostatecznie ;)

nam sie udalo zaskoczyc Gosci , bo najpierw walec:), a potem mix 5 kawałków, w sumie tez bylismy jak dwa bale, ale moja Mama znalazła "sos dla narzeczonych"w tango. 4 spotkania i dalismy czadu, mój Mąż ułożył choreografie i jest fajna pamiatka, a na filmie widac, ze Goscie komlepnie zaskoczeni

hehe dobreee;))))
no to jeszcze troche czasu macie na naukę;) powodzenia;)

SzJ.... my tez chcieliśmy taniec przytulaniec.... ale ponieważ jesteśmy jak dwa słupy, to ten bujanieć przypominał tanieć chochoła i sami z siebie się śmialiśmy :P

23 CZERWCA ŚLUBUJE :)

dlatego własnie u nas bedzie taniec- przytulaniec zeby nie dokładać sobie dodatkowego stresu;P

Olimpia a którego masz wesele?

Ja juz tez odliczam dni i nie moge się doczekać :)

Trochę martwi mnie tylko nasz taniec, bo jak narazie, to jest kompletna klapa:P Najgorsze jest to, że w domu mamy mały pokój i nie bardzo mamy jak ćwiczyć:/... ściany i meble krępują nam ruchy :/... więc chyba w tym tygodniu w niedzielę pójdziemy ćwiczyć na łąkę :) Oby tylko pogoda dopisała :)

Cześć Czerwcówki...ja już mam koszmary nocne w związku ze ślubem;/
Mam taki stres, że nie ogarniam powoli;P w zasadzie już prawie wszystko zrobione, tylko same drobiazgi...za 3 dni panieński, a potem odliczamy już tylko 14 dni

Tylko die osoby? My musieliśmy obdzwaniać jakieś 30 - 40 osób :) całą niedziele na to poświęciliśmy, de facto dzień w którym miały być potwierdzenia, ale co tam :)

jeszcze wahają się losy kilku osób, np. mój Ojciec mi nie potwierdził,bo jeszcze nie wie :( ojciec chrzestny mojego B, Koleżanka mojej Mamy a moja Ciocia, dwóch Kuzynów Bartka będzie, ale nie wiemy czy z kimś do końca maja jeden ma Nam potwierdzić i weź tu bądź mądry :/ a w dodatku, jedna ta sytuacja co opisałam powyżej - idzie się pochlastać, czy Ci ludzie nie rozumieją, że My mamy terminy? :/

U mnie potwierdzili wszyscy oprócz jednego kuzyna i moich chrzestnych :/... w dodatku będą z dziećmi - wiec dla mnie zaskoczenie, no ale trudno....

Do dzis jest termin potwierdzeń a ani moja chrzestna ani chrzestny nie potwierdzili:/

Ola, tylko spokojnie, licz do 10!! 1, 2, 3, 4....

Dziewczyny, ja już jestem jak bomba!! Mój Bartek (gdzie zaznaczam, jest oazą spokoju!!), też się już wścieka... Właśnie przed chwilką Jego Kuzynka (gdzie sama nie wiedziała czy na pewno będzie, bo przecież nic na 100% nie można powiedzieć i wiedzieć), napisała mi, żebym wpisała REZERWOWO Jej Męża na listę - tak jakbym rzeczywiście miała rezerwowe listy!! :/ Z salą nie ma problemu, ale chodzi Nam o nocleg - gdzie już wysłałam listę Gości potwierdzoną z noclegami!! Bo Jej Mąż może dostanie wolne na Nasz ślub!! Ręce do kolan mi opadły.

Idę se walnąć chyba drina :D

mikrodermabrazji nie rob, bo juz sa słoneczne dni, moze peeling kawitacyjny, odswieza cere i sprawia, ze jest gładka. ja tez tak czulam , jakbym ślub dla kogoś urządzała:)

Matko, Dziewczyny, jak czytam Nasz wątek dociera do mnie, że to już tuż, tuż... Bo mimo, że dzwoniłam do Gości, rozmawiam o ślubie z moim B, że wszystko załatwiam tak trochę jestem poza tym wszystkim... nie wiem czemu? wiem jedno, na pewno za tym po ślubie nie będę tęsknić :) he, he...

No nie wiem mi usadzenie zajęło jakieś 3 h na dwa warianty, więc liczę, że jeden wariant trwał 1,5 h :)

magduś, zawieszki to fajna sprawa :) My je też mamy z śmiesznymi tekstami :) ale mamy tylko 50 szt, pewnie trochę zginie... :)

Dziewczyny ja chyba już troszkę panikuje, myślicie, że tak na 100 osób starczy 120 but0,5 wódki, plus 30 but wina? gdzie kilka osób będzie autami, ok 7 dzieci będzie... nie wiem ja oszaleję, ciągle myślę, że czegoś zabraknie, będzie za mało...

Dzisiaj byłam na regulacji brwi, kosmetyczka zasugerowała mi, żebym pomyślała o czyszczeniu twarzy przed ślubem - miałyście coś takiego robione? nigdy w życiu nie miałam czegoś takiego robione i nie wiem czy się zgodzić czy nie :)

i w dalszym ciągu walczę sama ze sob ą, czy załatwić transport na poprawiny? Czy odpuścić sobie jak Wy rozwiązujecie tą sprawę?

hihih zawieszki sa szybsze:), a co do winietek to tez sie wtrące, zobacz w linku z relacji pod suwaczkiem. Babka robi świetne winietki. świetne wykonania i szybka przesyłka

Aga M przepraszam omyłka:)
Będe musiała się przekonać do zawieszek poszukam jakiś fajnych..

Dziewczyny a winietki same robicie czy kupujecie?

aaaa.... a w kopertę daliśmy 400zł.

No dziewczynki u mnie tez wszytsko z pełnego kopyta rwie :)

Wczoraj bylismy na spotkaniu z kamerzystą...a właściwie z z kamerzystami :) Okazało się, że w nasz dzień będzie ich dwóch, żeby dynamika filmu była lepsza. W ogóle zrobili na nas bardzo pozytywne wrażenie :) Młoda, fajna ekipa, ze świeżymi pomysłami :) Mój J. w ogóle był zachwycony - "bo on uwielbia ludzi z pasją" - jak to powiedział;)

Kupiliśmy kosze dla rodziców, kwiaty zamówione tez:)
Teraz będziemy tylko wypełniać te kosze jakimiś fajnymi słodkościami i alkoholami :) Zamówiłam też dla nic na pamiątkę karty, które wypiszemy jakimiś tekstami od serca:)

Wczoraj też zamówiliśmy podziękowania dla gości, które ustawimy przy talerzykach...
Kiecka juz wisi i czeka na mnie :)

z makijażystką jestem umówiona na 4 czerwca :)

musze się teraz tylko umówić z Panią z Kościoła, która układa kwiaty, żeby jej podpowiedziec co nieco :)

Winietek nie ma, Panieńskiego nie ma, poprawin nie ma..... aaa... jeszcze nocleg muszę zarezerowwac na nasz miodowy tydzień :)

Inne tematy z forum

Łazienka (45 odpowiedzi)

Dziewczyny jestem na etapie kupna kafli do lazienki ale nie wiem na jakie sie zdecydowac. Prosze...

Sukienka (3 odpowiedzi)

Proszę o radę, gdzie kupić sukienkę na wesele?

sukienki wieczorowe (58 odpowiedzi)

dziewczyny, wiecie gdzie można dostać ładne sukienki wieczorowe?? proste i eleganckie, dla matki...