Re: Czerwcowe Panny Młode 2012 ;)
Matko, Dziewczyny, jak czytam Nasz wątek dociera do mnie, że to już tuż, tuż... Bo mimo, że dzwoniłam do Gości, rozmawiam o ślubie z moim B, że wszystko załatwiam tak trochę jestem poza tym wszystkim... nie wiem czemu? wiem jedno, na pewno za tym po ślubie nie będę tęsknić :) he, he...
No nie wiem mi usadzenie zajęło jakieś 3 h na dwa warianty, więc liczę, że jeden wariant trwał 1,5 h :)
magduś, zawieszki to fajna sprawa :) My je też mamy z śmiesznymi tekstami :) ale mamy tylko 50 szt, pewnie trochę zginie... :)
Dziewczyny ja chyba już troszkę panikuje, myślicie, że tak na 100 osób starczy 120 but0,5 wódki, plus 30 but wina? gdzie kilka osób będzie autami, ok 7 dzieci będzie... nie wiem ja oszaleję, ciągle myślę, że czegoś zabraknie, będzie za mało...
Dzisiaj byłam na regulacji brwi, kosmetyczka zasugerowała mi, żebym pomyślała o czyszczeniu twarzy przed ślubem - miałyście coś takiego robione? nigdy w życiu nie miałam czegoś takiego robione i nie wiem czy się zgodzić czy nie :)
i w dalszym ciągu walczę sama ze sob ą, czy załatwić transport na poprawiny? Czy odpuścić sobie jak Wy rozwiązujecie tą sprawę?
0
0