Stracone pieniądze (3) Jedzenie ładnie podane, bardzo apetycznie wyglądajace, z tym że wogołe nie... M. Bardzo dobra pizza (1) Witam. Tak się składa ze dość często korzystam z usług tej restauracji i... PJ Lokal do którego z chęcią powracamy ... (1) Mieszkamy w Gdańsku od maja 2011 poszukując miejsc , które umilą nam... Joanna
ciezko powiedziec (1) obsluga spoko, wystroj skromny, ale moze byc, jedzenie na 3. Niby zle nie... ja Nie polecam-okropnone (1) najgorsze jedzenie jakie można zjeść, wszystko bez smaku , warzywa obsączone... M Whiskey Burger (1) Aż musiałem wejść i napisać - toż ten Burger lepszy niż w Stanach ! ! !... Jankes polecam! (1) Dla mnie rewelacja! Razem z chłopakiem zamówiliśmy po "półfunciaku", na danie... Mimi Smacznie:) (1) Byłem ze znajomymi na Openerze i postanowiliśmy przy okazji odwiedzić 4... Michał Swietny lokal (1) Lokal idealny do czestego jedzenia w kazdym towarzystwie. Bogate menu,... Francuz Duże możliwości, średnia realizacja (1) Lokalizacja oraz wygląd lokalu wewnątrz, a także sam pomysł na nazwę etc,... M Katarzyna (1) Boze jaka w tej restauracji pracuje kobieta... Pani Kasiu, pod kazdym... Arkadiusz knajpa fajna, ale jedzenie takie sobie (2) niestety jedzenie odbiega od tego jakie powinno być podawane w... bb Średnio, średnio panowie (1) Generalnie zawsze byłam zadowolona z usług tam serwujących, niestety ostatnio... M Całkiem nieźle (1) Po pierwsze, bardzo miły pan kelner ;). Na jedzenie oraz złożenie zamówienia... Karolina polecam! (1) restauracja bardzo przyjazna klientowi! miła obsługa, ciekawe dania nie tylko... stały_bywalec Pyszna pizza !!! (1) Świetne miejsce na spędzenie wieczoru zarowno w gronie znajomych jak i randkę... steve Fatalne jedzenie , fatalna obsluga ! (2) nie polecam ! Monti Dużo do poprawki! (1) Restaracja wydaje być sie całlkiem nastrojowa. Niestety kilka "ale". Pyszna... rzeczowy bardzo polecam, ale............ ;) (1) jestem tam częstym gosciem. Ostatnio gonią mnie terminy, więc nie chcąc... MB niestety coraz słabiej (1) Do 4 stron wpadam kilka razy w roku na obiad ze znajomymi, rodziną, bądź... Kasia