miła obsługa, jedzenie paskudne :/ (1) Kucharz ma nikłe pojęcie na temat tego co gotuje - Gazpacho - to sos... Michał słabo (1) Zamawiasz makaron ryżowy po chińsku, dostajesz ryż po chińsku. Zamawiasz... s A very good restaurant! (1) I stayed in Gdansk for a working trip and i had dinner in this restaurant.... Diego Manzo
niezadowoleni (1) Wybraliśmy się wczoraj do 4 Stron Świata i niestety wyszliśmy niezadowoleni... Aga cudowna obsługa!! (1) Pierwszy raz spotkałam się z tak przemiłą obsługą, a że jestem osobą... kuk Polecam (1) Jestem pod wrażeniem udanego obiadu. Dania były znakomite, smaczne,... Michał Duda Bardzo fajne miejsce (1) Jestem stałą bywalczynią tego lokalu i muszę przyznać, że jeszcze nigdy mnie... Natalia tomniek (1) atmosfera wspaniala jedzenie zle tomniek Miło i smacznie :) (1) Przemiła obsługa, co mnie miło zaskoczyło. Jedzenie smaczne, świeżo... Agata W. Sprawna obsługa Swietne jedzonko (1) Razem ze swoja dziewczyna wpadlismy na kolacje i drinka Szybka i mila obsluga... LILI tylko tak dalej! (1) Bylem niedawno w 4 stronach ze znajomymi i musze powiedziec, ze wciaz... Seba Państwo kelnerstwo chyba pomylili się z powołaniem (1) Cóż dużo mówić - jeśli kelnerowi nie chce się zabrać brudnych naczyń ze stołu... klientka29.06.2009 Całkiem dobry (1) Byłem wczoraj po dłuższej przerwie w tej restauracji i muszę przyznać, że... teh_pp Świetna obsługa, pyszne jedzenie! POLECAM!!! (2) Drodzy Państwo postanowiłem napisać kilka zdań na temat mojej ulubionej... smakosz jedna z lepszych restauracji (1) Przede wszytkim bardzo pyszne jedzenie - duzy wybor. Jedna z lepszych pizz... tigra ciekawe miejsce (1) Wizytę w restauracji oceniam jako udaną. Obsługa sympatyczna, doradzono mi... Dariusz skrajności (1) Odwiedzając restauracje wcześniej miałem mieszane odczucia. Czasami było... GKO Pyszna rybka (1) Byłam w restauracji dopiero tylko raz, ale danie które jadłam było pyszne.... Agnieszka Nieprawda (1) To co o Was piszą to bujdy, zawsze smacznie, zawsze miła i szybka obsługa. a... Zadowolony NAJLEPSZA PIZZA W 3CITY!!!!!!!!!!!!!!! (1) Wpadam do 4 stron z żoną i z dzidzią bardzo często, pannie przygotowali to co... Leo Benhałer