najlepsza pizza w trójmieście (2) Pizza wyśmienita , jadłem we wszystkich pizzeriach w trójmieście , ale w 4... Robert Słaba pizza (2) Byliśmy ostatnio w poniedziałek na pizzy. Skusiła nas promocja pizza za pół... Ala Polecamy (2) Zamawiamy codziennie od ponad roku, z tych setek zamówień chyba tylko 2-3... chłopaki z Ksero Maluch
4 STRONY ŚWIATA RZĄDZI!!! (2) BARDZO DOBRE MIEJSCE DLA TYCH, KTÓRZY LUBIĄ ZDROWE DANIA. NIKT NIE POZOSTANIE... JULIA spoko loko! (2) super jedzonko, szybko i sprawnie... POLECAM Patryk Najlepsza pizza w Trójmieście! (2) Pizza 4 Strony moja ulubiona, w najlepszej cenie i po prostu ten smak,... Boski Roman Marna obsługa (2) O godzinie 11.20 zamówiłem dwie pizze z dostawą na 13.00 (zwracam uwagę, że... Głodny i zły bardzo miła atmosfera oraz smaczne jedzenie (3) Restaurację 4strony świata odwiedziałam wraz z mężem dnia 19.10.14r jesteśmy... Aneta POLECAM !!! (2) W 4 stronach każdy znajdzie coś dla siebie! Tradycyjne dania, burgery, pizze... Paula Świetna, sprawdzona restauracja. Serdecznie polecam!!! (1) Witam!!! Przed dwoma tygodniami zamawiałam catering na rodzinne przyjęcie.... Ania Rozczarowanie (2) W czwartek (25.09) po raz pierwszy odwiedziłam z chłopakiem restaurację 4... Ania Pyszny burger !!! (2) Byłem dzisiaj na burgerze z beconem , mięso idealne , bułki pieczone na... Karol Pyszny oryginalny humus (2) Własnie wróciłem z 4 stron świata, gdzie jadłem pyszny i dość oryginalny... Bartosz Pyszne plaski (2) Dziś jadłem pyszne placki ziemniaczane z cukinią i pestkami dyni. Danie... Vegan Zdecydowanie nie poleam (3) Dzisiaj, 19.07.14r. odwiedziliśmy tę restaurację. Zamówiliśmy dwa royale z... Joanna Mniam, mniam ;) (2) Pysznie, świeżo, ekologicznie ;) W 4 stronach można zjeść nie tylko... Eko-smakosz Tragedia (2) Jak można podac klientowi jajka sadzone na sniadanie surowe? Jest juz to 4... Przemek Słaby dzień? (4) W restauracji Cztery Strony Świata byłam kilka dni temu. Pierwsze wrażenie... Monika Super (2) Odwiedzamy Cztery strony świata regularnie. Jedzenie zawsze bardzo smaczne,... Jacek pysznie (2) lubię czasem wpaść tutaj na przepyszną sałatkę z kurczakiem ! K.