Super miejsce! Polecam!!! (1) Wielokrotnie korzystałem z usług tej restauracji. Bardzo smaczne jedzenie,... Paweł Lekkie rozczarowanie (1) W 4 stronach jadam sporadycznie od kilku lat, jednak mam wrażenie że jakość... Konsumentka Polecam 4 strony świata:) (2) Z czystym sumieniem polecam, jedzenie pyszne, zawsze ładnie podane.... ewela
Polecam (2) Bardzo smaczne jedzenie. Jadłem wielokrotnie i mogę z czystym sercem polecić. Michał Gorąco polecam. Przepyszne jedzenie w przystępne cenie (2) Klientem 4 Stron Świata jestem od kilku lat. Nie powiem że chodzę 3 razy w... Artur sniadanie - 4 strony swiata (2) Bylem tam dzis na sniadaniu (z wykorzystaniem kuponu). Naprawde bardzo dobry... Borys Chłopaki z 4 Stron trzymają poziom (1) Jestem stałym bywalcem 4 Stron, jako nieliczne miejsce utrzymuje od kilku lat... Krzysiek Troszkę się zawiodłem... (5) Byliśmy z paczką znajomych na pizzy w 4 stronach świata i skorzystaliśmy ze... Kiq Sylwester- super! (1) Spędziliśmy z mężem sylwestra w restauracji 4 strony świata i byliśmy mile... Gosia pycha (1) kilka razy jadłam pizze w 4str. i jestem zadowolona. pizza smaczna ciasto... ada Polecam :) (1) Jestem częstym klientem restauracji, więc w końcu za dobre jedzenie... zadowolony nadal polecam :) (1) Nastepna wizyta w 4 stronach świata. Tym razem: pizza amerykańska. Z... WOBONK Oryginalna i smaczna kuchnia (1) Bardzo smaczna i oryginalna kuchnia. Sporo ryżu, i na szczęście żadnych... Rafał Król Nigdy się nie zawiodłam (1) Już od dwóch lat jadam w 4 stronach świata i nigdy nie zawahałam się w... maja Rewelacyjny lokal na spotkanie biznesowe (1) Polecam wszystkim zainteresowanym, jeśli nie wiesz gdzie spotkać się ze... P slabooo (1) Tak jak ktoś już wcześniej pisał, jedzenie wygląda bardzo apetycznie, obsługa... paweł student POLECAM!!!!! (1) Polecam wszystkim! Dzięki ogromnemu zrozumieniu i dobremu sercu Szefa tej... wychowawca Nowe danie - rewelacja (schab z oscypkiem) (1) Bardzo polecam schab z zapiekanym oscypkim. DANIE BARDZO SMACZNE . SZAH Pozytywnie (1) Danie główne na kolana nie powaliło, ale było smaczne, a wszystko estetycznie... enemi nie zawiodłam sie (1) Dwa spotkania oficjalne (w tym dla gosci z zagranicy), plus impreza dla... Monika