Bardzo mi przykro.. (1) Byłam u Panstwa 3 razy, za pierwszym trafilam na przemiła Pania... TGI. beznadzieja (2) wybrałam się ze znajomymi. juz wczesniej slyszalam opinie, ze marnie jest w... marylka Piotr - opinia (1) Jedzenie pyszne widac ze kucharz/rka bardzo sie starają,ładnie i szybko... Piotr
Super (1) A ja twierdzę że jest super -szkoda tylko że zginęła moja poprzednia opinia z... Pani Ząbek stały gość (2) Przynajmniej 3 razy w tygodniu wraz ze znajomymi jadam obiad/ kolację w tej... Marcin Surowe (2) Niestety tak drodzy Państwo. Zupełna surowizna. Jak kelnerka (nomen omen... BG krzysiek.d1975@wp.pl - opinia (1) bywam czesto i to, co mi sie rzucilo w oczy to rotacja kelnerow, zmieniaja... krzysiek.d1975@wp.pl Pogorszyło się (1) Byłem tam z żoną na początku czerwca i słabo to wygląda. W karcie do sałatki... boomkey OK (1) czesto tam jadam bo mam po drodze. jakos po nowym roku musial zmienic sie... natalii zawiodłam się (1) Bywałam często w tej restauracji z mężem, znajomymi i ostatnio starsznie się... Baśka GRATULUJĘ !!! (1) JESTEŚMY LUDZMI Z BRANŻY I BYLIŚMY PEŁNI PODZIWU. PAN KELNER OBSŁURZYŁ NAS... MADZIA pampek92 - opinia (1) Kiedyś było lepiej, bardziej klimatyczne jedzenie. Teraz nie czuję serca i... pampek92 porażka co tu gadać i to niby ma byc restauracja (2) 1- długo sie czeka zanim ktos sie toba zajmie 2- wiedza kelnerów na temat... Konrad Szanowni Państwo! nie przesadzajcie..... (1) ..jestem klientką 4 Stron Świata od ok. 3 lat. Odwiedzam restauracje... sylka Ann - opinia (1) Byliśmy w tej restauracji w ubiegła sobote i sie rozczarowalismy.Długo trzeba... Ann Trochę wyrozumiałosci...:) (1) Ludzie nie przesadzajcie, nie jest tak zle, ja byłam w 4 stronach dzisiaj i... magda