DHL Express

Firmy kurierskie

Kowale, Starowiejska 35

Tragedia (1) Korzystam z usług ej firmy już 3 rok, zawsze byli denni ale dzisiaj mnie... Odbiorca Uporządkowany chaos (1) Na kuriera trzeba czekać, na pewno danego dnia się zjawi. Tylko kiedyś też... kj NIE KORZYSTAĆ (1) ... Rozpisywać się nie będę bo szkoda nerwów. W tym czasie jak miałem... jacek
ZDECYDOWANIE ODRADZAM CAŁKOWITA KLAPA. (1) Firma wystawiła notatkę,że nikogo nie było w domu.Kompletne oszustwo żadnego... Niezadowolony klient. Porazka Omijac szerokim lukiem (2) Witam skorzystałem z uslugi kurierskiej firmy DHL i jestem szczerze nie... Damian Kompetna żenada (1) Arogancja,niekompetencja,ignorancja,brak możliwości kontaktu z normalnym... Grzegorz Pieńkowski kurier nie dostarczyl przesylki bo nie mial czasu :( (1) Za malo kurierow, nie wyrabiaja sie. Ciezki kontakt do call center. ni knight Nigdy oni, unikać jak zarazy. (1) Krótko: podobnie do innych, wyżej opisanych przypadków, żadnego kontaktu ze... Marek Poszła przesyłka za pobraniem a gdzie kasa? (1) Poszła w 3 dni dotarła ,klient zapłacił a mija już 3 tydzień i kasy jak nie... kojak O DZIWO SUPER! (1) CZYTAJĄC RECENZJE WŁOSY NA GŁOWIE SIĘ JEŻYŁY ALE O DZIWO JESTEM MIŁO... MARIUSZ BIELIŃSKI satyr - opinia (1) Dawno mnie tak mnik nie rozsierdził. Do żony zadzwonił kurier i kazał przyjść... satyr KICHA !! (1) Co innego mowia a co innego robia. Babeczka na CALL CENTER mowi, ze kurier... zuse nie poolecam! (1) Zero kontaktu z klientem! Otrzymuje się informacje, ze kurier przyniesie... Alicja farsa (1) Nie można uzyskać informacji o przybliżonej godzinie przyjazdu (powtórnego)... krzysztof nie polecam, lapiej zamowic pocztex albo ina firme (1) Przesyłka wysłana w piątek z wykupioną opcją odbioru w sobotę. Dotarła w... fazer porazka (1) od kuriera usłyszałam, że nic nie musi... awizo przyklejone na zewnatrz do... Barbara Małecka Totalna żenata (1) Firma kurierska na zasadach: paczkę twoją mamy,może ci ją damy. Nie polecam... pako tragedia!!! (1) Potwierdzam to co napisali poprzednicy. Czekalem na przesylke dwa tygodnie.... merf77 Jedno WIELKIE nieporozumienie (1) Trudno mi było uwierzyć że takie rzeczy mogą się jeszcze dziać. Bareja by... Radek NIE POLECAM GBUROSTWO NA MAXA (1) PANI Z BIURA OBSŁUGI BARDZO NIEUPRZEJMA, KURIER GBUR, OTRZYMAŁAM AWIZO,... BARBARA