DHL Express

Firmy kurierskie

Kowale, Starowiejska 35

Firma nie dowozi paczek (1) Brak informacji Brak kontaktu Brak kuriera o wyznaczonej porze Po paczkę... natalia Najgorsza firma kurierska! (2) Zamawiam sporo paczek co wiąże się z tym, ze mam styczność z różnymi firmami... Karo Omijajcie tę firmę szerokim łukiem!!! (2) Zarówno we wt 12.06, jak i w czw 14.06 otrzymałam od DHL smsa, iż nie udało... Marta
Paczka już któryś dzień z kolei ma być dostarczona. (4) Paczka zmienia codzień status na: Przesyłka dotarła do Terminala DHL Parcel... Max nie korzystajcie z usług tej firmy (1) Firma nierzetelna. Prawda jest taka, że biorą za dostarczenie przesyłki a... Przybyszewska Niewyobrazalne dno (1) 1.Opłacony expres, potwierdzony sms od DHL 2.Brak dostawy w wyznaczonym... WaclawSoltys Brak kontaktu z odbiorcą! (2) W ogóle nie podają numeru telefonu do kuriera, a kurier nawet nie próbuje... Beata Porażka (1) Nigdy nie korzystajcie z usług tej firmy. Robią co im pasuje, klient jest... Piotr Jednym słowem dno (1) odradzam wszystkim tą firmę !! Mike DHL najlepszy kurier w Gdańsku :) Nie polecam nikomu. (1) Od 3 dni przesyłka jest u nich i każdego dnia że zostanie doręczona, wchodzę... Szymon DZIADOSTWO!!! (1) od ponad roku nie zdarzyło im się dostarczyć w terminie przesyłki.... tomek A ja za każdym razem wybiorę DHL (1) Tydzień temu zamawiałem paczke. Zero kontaktu ze strony kuriera, o... Niezadowolony Dno, wodorosty i kupa mułu! (1) czekam na paczke, ani nie otrzymałam maila z nr listu przewozowego , ani... Dominika DHL KOWALE NIE DOSTRACZA PACZEK OD TYGODNIA TRAGEDIA (2) od tygodnia czekam na 3 paczki, nie dostarczaja, na infolini mowia wprost ze... marta Nie polecam (1) Paczka już od czterech dni zalega w magazynie na Kowalach. Patrząc na... Monika Nigdy więcej DHL (1) DHL przejął przesyłkę adresowaną do mnie dnia 26 czerwca, do dziś(6.07!!!)... Gabriela odbiór paczki (3) Ogólna ocena gorzej niż fatalna . Kurier miał być w poniedziałek w... Witold Paczki od 28 czerwca są na kowalach (1) Wysłałam już niezliczoną ilość maili do dhl-u ,i oprócz słów ,,Bardzo... Kala Andrzej (1) Codziennie sprawdzam status przesyłki i codziennie DHL zmienia datę na dzień... Andrzej Kompletny brak profesjonalizmu. Omijajcie tą firmę!!!! (1) Czekam na paczke od tygodnia, codziennie zmieniana jest data planowanego... Kariomari