DHL Express

Firmy kurierskie

Kowale, Starowiejska 35

porażka i dno (1) W dniu 16 08 2018 otrzymałam pierwszego esemesa o próbie dostarczenia... Krystyna zbulwersowana (1) Najgorsza firma kurierska z jaką się zetknęłam. Brak bezpośredniego kontaktu... Teresa tfagedia (1) Paczka przez trzy tygodnie nie może do mnie trafić. Kurier rzekomo był dwa... Martyna Kapowicz
Firma nie dowozi paczek (1) Brak informacji Brak kontaktu Brak kuriera o wyznaczonej porze Po paczkę... natalia Najgorsza firma kurierska! (2) Zamawiam sporo paczek co wiąże się z tym, ze mam styczność z różnymi firmami... Karo Omijajcie tę firmę szerokim łukiem!!! (2) Zarówno we wt 12.06, jak i w czw 14.06 otrzymałam od DHL smsa, iż nie udało... Marta Paczka już któryś dzień z kolei ma być dostarczona. (4) Paczka zmienia codzień status na: Przesyłka dotarła do Terminala DHL Parcel... Max nie korzystajcie z usług tej firmy (1) Firma nierzetelna. Prawda jest taka, że biorą za dostarczenie przesyłki a... Przybyszewska Niewyobrazalne dno (1) 1.Opłacony expres, potwierdzony sms od DHL 2.Brak dostawy w wyznaczonym... WaclawSoltys Brak kontaktu z odbiorcą! (2) W ogóle nie podają numeru telefonu do kuriera, a kurier nawet nie próbuje... Beata Porażka (1) Nigdy nie korzystajcie z usług tej firmy. Robią co im pasuje, klient jest... Piotr Jednym słowem dno (1) odradzam wszystkim tą firmę !! Mike DHL najlepszy kurier w Gdańsku :) Nie polecam nikomu. (1) Od 3 dni przesyłka jest u nich i każdego dnia że zostanie doręczona, wchodzę... Szymon DZIADOSTWO!!! (1) od ponad roku nie zdarzyło im się dostarczyć w terminie przesyłki.... tomek A ja za każdym razem wybiorę DHL (1) Tydzień temu zamawiałem paczke. Zero kontaktu ze strony kuriera, o... Niezadowolony Dno, wodorosty i kupa mułu! (1) czekam na paczke, ani nie otrzymałam maila z nr listu przewozowego , ani... Dominika DHL KOWALE NIE DOSTRACZA PACZEK OD TYGODNIA TRAGEDIA (2) od tygodnia czekam na 3 paczki, nie dostarczaja, na infolini mowia wprost ze... marta Nie polecam (1) Paczka już od czterech dni zalega w magazynie na Kowalach. Patrząc na... Monika Nigdy więcej DHL (1) DHL przejął przesyłkę adresowaną do mnie dnia 26 czerwca, do dziś(6.07!!!)... Gabriela odbiór paczki (3) Ogólna ocena gorzej niż fatalna . Kurier miał być w poniedziałek w... Witold