DHL Express

Firmy kurierskie

Kowale, Starowiejska 35

Najgorsza firma kurierska! (3) To co wyprawia ta firma przechodzi ludzkie pojęcie. Czekałam na paczkę... Dominika Kpina (1) Zamawiałem paczkę. Dziś otrzymałem wiadomość, że kurier dostarczy dzisiaj... Anonymus Kurierzy nie potrafią zrozumieć tego, co czytają? (1) Paczka miała być dostarczona w godzinach 18-22. Cytat ze strony... pablo
Minuta na zejście do kuriera (1) Totalna pogarda dla klienta - dzisiaj dowiedziałem się że mam minutę na... Krzysztof Kiżewski Dostawa (1) W skrócie mówiąc, paczka miała być dostarczona 14.06 m/y h 12-16 niestety... Ja skandaliczna obsługa (1) Od 30 maja wożą moją przesyłkę. Raz ją zniszczyli i musieli wymienić. Wpisują... Hanka Żenada (1) Ta firma to jest jedna wielka porażka. Nawet nie chce mi się opisywać swojego... Klient Dno i kupa mulu (1) W dniu 05.06.2018zostala wyslana do mnie paczka z roslinami do oczka wodnego.... Janusz Omijać z daleka (1) od 30 maja czekam na przesyłkę, która leży w Gdańsku w magazynie. Jest 8... Paweł Nie polecam!! (1) Trzykrotnie korzystalem w ostatnim czasie z uslug firmy DHL. Niestety za... Lukasz masakra (1) mieszkam w Kowalach i dhl też mieści się w kowalach i czekam na paczkę drugi... gretchen Bezczelność pracownika! (1) Czekałam na paczkę cały dzień która nie dotarła. Później dostałam sms-a że... Plexxa Przesylka z Hamburga (1) Nie polecam! Moja paczka z Hamburga do Gdańska idzie już prawie 2 tyg i nie... Wiesława Strekowska Nie polecam (1) Zapłaciłam 100 zł za szybszą i lepszą przesyłkę w dhl. Nie polecam, kurier... Patrycja Opinia NEGATYWNA (1) Czuję się bezsilna. Moje zamówienie jedzie do mnie nie dwa (jak obiecano) a... Ewa Żałosne (1) System pokazuje swoje, kurierzy swoje a infolinia swoje. Na co komu tona... Piotr Dno Dna (1) Od tygodnia nie są w stanie odebrać przesyłki. Chyba nie zależy im na... Grzegorz MASAKRA (1) Paczka miała dojść 1.06.2018. niestety nikomu nie chciało się powiadomić o... aw Totalna porażka. (1) Czas oczekiwania na palete 14 dni....w koncu decyzja i proba odbioru... Michał Burczyński Nie polecam (1) Paczka wogóle nie doszła, Czekałem tydzien, zadzwoniłem do sklepu... Derri