DHL Express

Firmy kurierskie

Kowale, Starowiejska 35

reklamacja do paczki o nr 1837915035 (2) składam jutro reklamacje . paczka dotarła do Gdańska 31 . 10 ,dzisiaj jest 6... Marta Gorzej się nie da... (1) tragedia! Kurier najpierw dwa razy dzień po dniu awizuje przesyłkę o 18 z... Kacper Mocna 1, ewentualnie 1+ na więcej nie zasługują (1) Dhl, a w szczególności ten punkt to jakiż nieśmieszny żart. Siedzisz cały... Magda
Kpina (1) Jak zawsze tylko z dhl są problemu. Kurier rzekomo niezastaje nikogo w domu... Mimi skandaliczna obsługa (1) czekanie dniami na przesylke, brak kontaktu z kurirem, brak kontaktu z... Kasia Najgorsza firma kurierska, z jaką kiedykolwiek miałam do czynienia. (1) Nagminnie nie próbują nawet doręczyć przesyłki, od razu "podrzucając" ją do... Ela Porażka (1) Jeżeli możecie wybierac nie wybierajcie DHL Szkoda słów na te dziwną firmę... Kalina Markowska Kurier (1) Paczka przesyłana do Mamy do Gdańska na święta nie dotarła, Mama czekała cały... Monika Gawryl przewóz paczki (1) To jest jakaś porażka do tej pory nie mam paczki a została wysłana 20 dni... Dora Masakra (2) Fatalna firma. Czekam na przesyłkę i figa. Okazuje się że powinnam jechać po... Niezadowolona Porażka (1) Zero kontaktu z kurierem ktory nie informuje o spoznieniu po calodziennym... Rafal Jeśli szukasz kuriera, to wybierz inną firmę (1) Zamówiłem odbiór przesyłki z mojego domu na dzień 3.12.2018. Jest 11.12 -... Niezadowolony niepolecam (1) Nie wiarygodna firma ! Od ok 2 lat nie zdarzyło im się dostarczyć o czasie... Tomek totalne dno, gdzie jest moja paczka (1) zamówiłem ponad dwa tygodnie temu produkt, do dzisiaj nie przyszedł, w opcji... abc Żenada!!! (1) Najgorsza firma kurierska, z jaką miałam do czynienia!!!Kurier pomimo 3... Ewa Negatyw Mega (1) Zero informacji czy ktoś był, kiedy dostarczy, a w telefonie automat. Jak... s@s Nie polecam (1) Odradzam firme DHL!! Kurierzy nie mili beszczelni! Grażyna Andrzejak Drufo termin doreczenia w soboty fatalny (1) Kurierzy nie doręczają przesyłek, paczki od razu lądują w magazynie. Natalia Dosyć nieźle (2) Z innymi firmami miałem mnóstwo kłopotów, ale DHL wyjątkowo dobrze sobie... Depeszowiec Nie polecam (1) Znowu zmarnowany dzień w oczekiwaniu na kuriera. Wieczorem na str. DHL... Janina