DHL Express

Firmy kurierskie

Kowale, Starowiejska 35

Dno (1) Kurier zamówiony paleta może leżeć tygodniami i tak jej nie odbiorą... Merol Najgorszy kurier jakiego znam (1) Za każdym razem coś... Kiedyś chyba 2 dni z rzędu kurier podobno był ale nie... Wojciech Regina Swigon - opinia (1) nigdy wiecej i powiadomienie w mozliwie szerokim zakresie wraz z ostrzezeniem... Regina Swigon
najgorzej działająca firma kurierska w gdańsku (1) Kolejny raz leniwy kurier awizuje przesyłkę podczas mojego pobytu w domu, na... A.K. Ten kurier to jakaś kpina! (3) Kurier po raz czwarty nie zrealizował zlecenia odbioru przesyłki (w tym 2... niezadowolony klient Zlikwidować DHL (1) Firma do zamknięcia przez UOKIK !!! A właścicieli obciążyć kosztami i... Rafał nie polecam (1) Ta firma to prawdziwa kpina nazywają się firmą kurierska ale bez kurierów.... Edward ulcia (1) Miesiąc czekam na paczuszke z Niemiec.. Wstyd bo ktos sobie przywlaszczyl...... ulcia nie polecam (1) kurier nie przyjeżdża z przesyłką i zmuszają Cię do odbioru własnego na kowalach małgorzata Ta firma to kpina (1) Kurier obsługujący Główne Miasto w Gdańsku powinien być zwolniony w trybie... Aneta Również odradzam (1) Twierdzą, że kurier próbował dostarczyć paczkę w miejscu gdzie jest... r Tragedia Totalna (1) Jeśli ktoś chce coś załatwić z tą firmą to naprawdę polecam zadzwonić na... Danko118 MR - opinia (1) To prawda, że najgorsza firma kurierska. Tydzień temu podobnie mnie... MR Najgorsza firma kurierska (1) Najgorsi kurierzy i obsługa , przesyłki nie dostarczają, od razu wysyłają na... Joanna i Rafał Porażka totalna. Nie ma gorszej firmy (1) moja przesyłka z banku leży i czeka od 13 dni na magazynie w Kowalach w... Damian DHL jeden wielki burdel (1) 1 na 10 paczek przychodzi na czas Kowal totalna porażka (1) Jeśli to jest firma kurierska to chyba ma za zadanie przekonać klienta że... marek Piotr - opinia (1) Beznadziejna firma. Nie polecam. Kurier umawia się na godzinę i nie... Piotr Brak profesjonalizmu (1) Zamówiłam paczkę, która była bardzo dla mnie ważna. Czekałam na informacje o... Angelika Andrzej - opinia (1) Witam...podpisuje się pod wszystkimi powyższymi negatywnymi opiniami.... Andrzej