Dance Fusion

Kursy tańca

Gdynia, Poleska 25

Super szkoła! (1) Jak dla mnie najbardziej profesjonalna szkoła w Trójmieście. Instruktorzy są... Madzia Taniec towarzyski dla początkujących (2) Niestety potwierdzam marne opinie tego kursu. Razem z narzeczoną poszliśmy na... jakub Niezadowolona (2) Pierwszy raz byłam na zajęciach na Zumbie, wyborem szkoły sugerowałam się... niezadowolona
Najlepsi! (1) Dla mnie to szkoła z duszą :) Przemiła atmosfera zarówno w recepcji jak i na... Magda najlepsza szkoła tańca! :) (1) Zdecydowanie najfajniejsze miejsce do którego trafiłam w mojej krótkiej co... Alicja Bardzo dobra szkoła! (1) oj, kręcę się już trochę po tych szkołach tańca w Gdańsku. Ważne jest to że w... Marta SUPER! (1) Wczorajsze zajęcia były ekstra!!! Niesamowity klimat ze światłami :)))... Hania Super !!! (1) Właśnie wróciłam z zajęć i postanowiłam w końcu napisać że jest SUPER!... kasia Zdecydowanie tak! (1) To już trzecia szkoła tańca do której trafiliśmy z chłopakiem i pierwsza w... Ala Super szkoła! (1) Chodzę od września 2012 i mogę powiedzieć tylko same dobre rzeczy. Miałam... mała nie polecam :( (1) Razem z mężem uczestniczyliśmy w zajęciach tańca towarzyskiego. Na zajęcia... alissa Yeah! Świetna szkoła!!! (1) rok temu z narzeczona chodzilismy do innej szkoly i byla kicha. ale mala sie... heniek Moje miejsce (1) Można się rozpisywać o ofercie zajęć ale z pewnymi wyjątkami jest podobna do... Maleńka dancehall (2) Chodziłam przez 7 m-cy na zajęcia prowadzone przez Sonię Truszkowską.... M. Najlepsza szkoła! (1) Powiem szczerze, że nie ma chyba w DFie żadnego elementu na, który można by... Marcin w rytmie tańca:) (1) Uczęszczam na zajęcia zumby i salsy solo. Zetknęłam się również z latino... Asia Najlepsza zumba w Gdańsku! (1) Polecam panią Anię! Chodziłam do Dance Fusion na zumbę. Potem z racji... Alicja Baaaardzo polecam :P (1) Chodzę do DF już od roku - przyszedłem na kurs dla singli (sam!) i wsiąkłem... Janek P. Naprawdę fajnie! (1) Nie chce mi się super rozpisywać więc krótko: wybrałam tą szkołę, prawie od... Ania średnio (1) Brałem udział w zajęciach salsy w parach.Instruktorzy w porządku. Prowadzą... Maksymilian