Dance Fusion

Kursy tańca

Gdynia, Poleska 25

SUPER! (1) Jestem facetem i nie będę się za bardzo rozpisywał. Chodzę od pół roku na... Adaś Fatalna obsługa klienta (1) Chodziłam tam na kurs tańca kilka miesięcy. Pewnego dnia dostałam maila, że... Kasia Fantastyczna szkoła!! (1) Od Dance Fusion zaczęła się cała moja przygoda z tańcem i śmiało mogę ją... Villemo
Najlepsza szkoła tańca w trójmieście (1) Jedyna szkoła w swoim rodzaju! Czas spędzony tam to czysty relaks, mimo że... Karol Świetne miejsce! (1) Doświadczeni, pełni pozytywnej energii instruktorzy, niesamowity klimat... Kasia B Miejsce nr 1! (1) Fantastyczna szkoła! Uwielbiam tu atmosferę i instruktorów!!! Chodzę do Izy... Ola amatorzy uczą tańczyć (2) Przyszedłem do Waszej szkoły na kurs tańca parę miesięcy temu. Przed... niezadowolony z salsy w parach p Taniec Towarzyski w DF (4) Jeżeli ktoś planuje schudnąć i się poruszać to jak najbardziej polecił bym DF... Paweł Mieszane odczucia... (5) Ogólnie chwalę sobie zajęcia w szkole Dance Fusion, ale nie do końca... Kasia Kasia - opinia (1) Świetni instruktorzy zarażający swoją pasją nawet osoby takie jak ja, mające... Kasia Wciągnęło mnie (1) polecam zajęcia salsy z Dominiką i Marcelem- sympatyczni, nie zadzierają nosa... zagnywacz Bardzo profesjonalnie (1) Zdecydowałam sie wystawić opinię tej szkole, gdyż my Polacy zawsze narzekamy,... Magdalena Skorupka Street dance rules :) (1) Klaudia jest NIESAMOWITA!!! Najlepsza godzina w tygodniu to właśnie street... Tomek Rewelacja!!! (1) Po prostu uwielbiam to miejsce :))) instruktorzy, recepcja, atmosfera -... Magdalena Najlepsza szkoła tańca w Gdańsku! (2) Chodzę do DF od dawna na burleskę i jazz i jest to najfantastyczniejszy czas... Emilka Sasanka - opinia (1) Chodziliśmy tam przez dwa miesiące na towarzyski, ja też czasem na zumbę.... Sasanka Duże rozczarowanie (1) Opinie na trojmiasto.pl zachęciły mnie do Dance Fusion i poszłam na burleskę.... Youstah Wspaniali nauczyciele! (1) Wraz z moim partnerem uczęszczamy do Dance Fusion na taniec towarzyski, a od... Marta Dobrzy instruktorzy,ale koszmarny stan techniczny sal!!! (1) Przed ostatnie pół roku chodziłam na zajęcia zumby w DF, jednak zdecydowałam... kursantka zumby Zdecydowanie polecam (1) Uczeszczam do Dance Fusion od wrzesnia 2012 i od poczatku bylo fajnie, a z... Monika