Dance Fusion

Kursy tańca

Gdynia, Poleska 25

Bałagan (1) Moja opinie nie będzie dotyczyć poziomu nauki, a kwestii finansów tej szkoły.... Agnieszka atmosfera super, lokal słabiutko (1) chodziłam do DF na salsę i na zumbę poziom i sposób prowadzenia zajęć bardzo... paola Fantastic!! (1) Instructors ++, environment ++, friendly ++ BT
PO (1) Świeta szkoła tańca , świetni instruktorzy , świetna zabawa i miło spędzony... Karola ... (2) proszę im nie płacić żadnych zaliczek. w moim przypadku zajęcia nie odbyły... karol34 Instruktorzy na Salsie Solo to amatorzy... popieram Pinie! (1) Popieram opinie Pini. Instruktorzy z którymi miałam do czynienia na Salsie... A.K. Rewelacja :) (1) Chodzę na zajęcia Zumby do dwóch fantastycznych instruktorek - Agnieszki i... Ania nie zgadzam się, polecam Marlenę Kędzierską (1) A ja się nie zgodzę z negatywną opinią o Marlenie Kędzierskiej. Poznaliśmy ją... M&B klimat tworzą kursanci (1) Nie chcę prowadzić dywagacji na temat, ale jak ktoś nie ma pokory w tańcu to... Andrzej Ceglarek Rewelacja:) (1) Miejsce jakich mało:) Po prostu ich kocham:) Chodzę na salsę, reggaeton i... Ninka przykro mi .... (2) niestety bardzo slaby poziom,wiekszosc nauczycieli to amatorzy ktorzy byli na... Pinia POLECAM :) (1) Dość długo się zastanawiałam, którą szkołę tańca wybrać, ale w końcu się... Anonim:) kiedy smutek Cię ogarnia... (1) ...humor poprawi Ci na zumbie Ania :) jednym z największych dokonań w moim... aleksandra Satysfakcja gwarantowana:-) (1) Jest to miejsce, które uzależnia! Zaczęłam od zajęć zumby 1 raz w tygodniu, a... Agnieszka Najlepsza szkoła tańca w Gdańsku! (2) Co tu dużo mówić - po prostu fajne miejsce i fajni ludzie. Chodzę do nich od... Malinka Naprawdę super miejsce! (1) Uwaga! Jestem FACETEM! :))) i naprawdę lubię spędzać tam czas - nie ukrywam... Maciek Dziękujemy :) (1) Dziękujemy Monice za fajne przygotowanie do pierwszego tańca. To baaaaardzo... A&M Cudownie :) (1) Jak na razie chodzę tylko na zumbę, ale w planach mam jeszcze inne zajęcia :)... bosiaq Rezygnacja z klientów (3) Przez ostatnie 3 miesiące uczęszczałam na zajęcia latino solo z... Zawiedziona suuuper (1) Bardzo gorąco polecam, super instruktorki, bardzo profesjonalne i przemiłe.... ela