Dance Fusion

Kursy tańca

Gdynia, Poleska 25

MEGA SUPER :)) (1) Naprawde godna polecenia szkoła nauki tańca ! Uwielbiam tam chodzić i... Agata Małecka Kursantka - opinia (2) chodzę do DF 2 raz w tygodniu, zajęcia są super, instruktorzy też, ale jest... Kursantka stanowczo polecam! (1) jestem bardzo zadowolona z Dance Fusion - chodzę na flamenco oraz zumbę,... xxx
godzina zajęć = najlepsza godzina w tygodniu (1) Postanowiłam napisać komentarz, ponieważ osobom niezdecydowanym może to pomóc... Zachwycona Dzień bez Dance Fusion to dzień stracony (1) Chodzę do tej szkoły już prawie od roku, trafiłam do niej ponieważ spodobała... Justyna W Dance Fusion dobrze się czują i mali i duzi (1) A tak na serio to jestem zachwycona tą szkołą. Poleciła mi ją Pani Ela, która... monianna Bardzo dobra szkola (1) Wg mnie maja bardzo ciekawa ofertę, zajęcia są prowadzone bardzo... zadowolona Nigdzie lepszej nie znajdziecie!!! (1) Każdy, kto oczekuje intensywnych, pełnych energii zajęć oraz świetnych... krabik Super Pozytywna Energia (1) Do szkoły DanceFusion zapisałam się z polecenia koleżanki, a także z powodu... Asia Super !!! (1) Super szkoła, sympatyczni ludzi, uśmiechnięci instruktorzy, dużo fajnych... Kala Cudownie! (1) Zdecydowałam się na tę szkołę z powodu bliskiej lokalizacji - mieszkam na... Joanna Naprawdę warto (2) Kusi nie tylko cena, ale i poziom zajęć. instruktorzy mega mili, pozytywni i... Olga Taneczne wakacje (1) Brałam udział w wakacyjnym obozie tanecznym. Było świetnie, zajęcia cudowne,... ja luki - opinia (1) jest super, pani instruktorka bardzo miła i poprawia wszystkie nasz błędy:) luki Taniec Towarzyski (1) Obecnie uczęszczam na zajęcia Tańca Towarzyskiego i jestem niesamowicie... D.W. Gorąco polecamy!!! (1) Nauka salsy w szkole Dance Fusion to prawdziwa przyjemność. Zajęcia są... A.W. Mile zaskoczeni! (2) Jesteśmy bardzo mile zaskoczeni,wczoraj zaczęliśmy naukę salsy gdzie zajęcia... Sylwia i Stanislaw Coś niesamowitego:) (1) Jeśli szukacie wyjątkowego , niepowtarzalnego sposobu na spędzenie czasu... B.B. Przepis na spędzenie wolnego czasu ....Polecam !!! (1) Latynoski zawrót głowy zanurzony w serdecznej atmosferze, polany porządną... Koneserka salsy Bardzo dobra szkoła tańca. (2) Zajęcia są bardzo różnorodne, instruktorzy fachowi i bardzo cierpliwi. Po... Dagmara