DEL MAR Restauracja

Restauracje Bar na plaży

Gdynia, al. Bulwar Nadmorski im. Feliksa Nowowiejskiego 1

bieda z nędzą (1) była to nasza kolejna wizyta, wcześniejsze nas nie rozczarowywały, dlatego... Przemek Nigdy więcej (1) Byliśmy na niedzielnym obiedzie z rodzicami i dziećmi. Kiedyś bywaliśmy na... Ilala po dzisiejszej wizycie - nigdy więcej (1) 11 listopada. tuż przed zakończeniem parady przychodzę z 4latkiem i... Aleksandra
warto! (1) Smaczne jedzenie, duuuże porcje! miła obsługa i dobra muzyka! U.J.A. pozytywna ocena ! (1) Odwiedzałem Del Mar kilku krotnie , bardzo przyjemna obsługa, lokal wspaniale... Mariusz goście z Rzeszowa (1) przyjechaliśmy sobie nad morze, odwiedziliśmy kilka lokali, ale del mar jest... Ragnar Obsługa poniżej krytyki (1) Zdecydowałam się w końcu odwiedzić Del Mar i była to niestety najgorsza... Ewa Udana komunia (1) chociaz cena do najnizszych nie nalezy, ale komunia naprawde udana.... Karol MIŁA OBSŁUGA (1) mila obsluga, pomocna, a bylem akurat z dziecmi, kelnerka nawet sie chwile z... nick Polecam! (1) Mój pomysł na szczęśliwą niedzielę to tiramisu w Del Mar !!! Nigdy nie... Anita polecam (1) Pyszny dorsz i krewetki!!Byłem po raz kolejny z rodziną na obiedzie i po raz... Tomasz zadowoleni;) (1) Wspolnie ze znajomymi wybralismy sie do restauracjii ze wzgledu na Jej... MAREK Warszawka (1) Bomba krewetki,tatarek palce lizac. Pozdrawiamy caly personel. Do zobaczenia Tata Goscie z Mazur - opinia (1) muszę rzec i krzyczeć, iż smak w tej restauracji jest prawdziwą małmazją:)... Goscie z Mazur Rozczarowana (1) Nie polecam z kilku powodów: - Latte zimne podane w nieodpowiednim naczyniu -... Magda Najlepsze jedzenie na plazy (1) Dobre obiady na plaży, bo do tego jest tem lokal. Muzyka wieczorami ok,... machon dno - nie polecam (1) Menu podawane jest brudne i klejące się, długie przerwy pomiędzy zupą a... wisieńka Jestem zniesmaczona dzisiejszą sytuacją w lokalu. (1) Jestem stałą klientką od lat. Generalnie jestem zadowolona z obsługi (... Agnieszka Słabizna (1) Kelnerki niezmiennie traktują klienta jako zło konieczne, na kartę czeka się... Bywalec arka (2) kuchnia dobra ale za mało w Menu owoców morza-same krewetki nie robią z karty... arka15