DEL MAR Restauracja

Restauracje Bar na plaży

Gdynia, al. Bulwar Nadmorski im. Feliksa Nowowiejskiego 1

KIEPSKA OBSŁUGA !!!! (2) odwiedziliśmy restaurację w godzinach popołudniowych, kilka stolików było... Marcin Pycha! (1) Rzeczywiście, na obsługę trzeba troszkę czekać, ale taki urok restauracji,... Karolina K. Zdecydowanie poprawiła się obsługa (1) W zeszłym roku wpisałam krytyczny komentarz dotyczący restauracji, głównie w... Agnieszka
Rewelacja... (1) Miła i sympatyczna obsługa, wspaniałe drinki, genialna muzyka i do tego... Klaudia zepsuło się (1) Ogólnie miejsce fajne, szczególnie latem, blisko plac dla dzieci, ładny... asta Bardzo zadowoleni (1) Podobało nam się nakrycie stołu, ciekawa forma podania owoców , imponująca... Waldemar SZCZERZE POLECAM (1) Na początku byłam pełna obaw, ale potem okazało się , że zupełnie... Elżbieta Butkiewicz Bardzo miło zaskoczeni (1) Wraz z moją przyszłą żoną wybraliśmy się na spacer nad morze, troszkę... Marek JAK PRZYJĘCIE OKOLICZNOŚCIOWE TO TYLKO DEL MAR (1) MIAŁAM RZYJEMNOŚĆ ZAPROSIĆ MOICH GOŚCI DO RESTAURACJI DEL MAR NA PRZYJĘCIE... IRENA PARNAWSKA miło spędzony wieczór (1) sobotni wieczór bardzo miło spędziłem wraz z moją narzeczoną w restauracji... Maksymilian i Berenika Polecam:) (1) W miniony weekend wraz z mezem kolejny raz odwiedzilam restauracje Del... Jolanta masakra (1) Byłam wczoraj z mężem na kolacji we dwoje drugi raz w tym miejscu i byłam w... Karolina Nowakiewicz-Porydzaj słabo (1) Zawiodłam się. Byłam tam już kilka razy z mężem jedzenie ok, jak mało... Rozczarowana Polecam ! (1) Miałam znów przyjemność zjeść posiłek w tym miejscu. Jedzonko pycha (polecam... Dorota Michalina - opinia (1) W miniony weekend odwiedziłam Del Mar ze znajomymi. Moim skromnym zdaniem... Michalina WIELKIE ROZCZAROWANIE (1) Odwiedzaliśmy restauracje juz kilkukrotnie, ale ostatnia nasza wizyta... Ola Robert i Ania - opinia (1) W minioną niedzielę tj.11.07 byliśmy w Państwa restauracji na obiedzie z... Robert i Ania słaba obsługa (1) ostatnio, jak co sezon odwiedziliśmy Państwa restauracje. Niestety tym razem... michał ZDECYDOWANIE ODRADZAM (1) Ryba /sandacz/ bez smaku,rzekomo filet ale pełny ości, frytki o smaku... Xxxx G. Kaja - opinia (1) Nie uprzejmość ze strony Managera Jestem bardzo zaskoczona tym, jak zostałam... G. Kaja