DEL MAR Restauracja

Restauracje

Gdynia, bulwar nadmorski im feliksa nowowiejskiego 1

Godna polecenia!! (1) Jestem stałym klientem "Del Mar" i trudno mi uwierzyć w te opinie. Mam... PM wielki zawód (1) Zdecydowanie nie polecam tego miejsca.Powodów znalazłoby się conajmniej... Gdynianka jestem bardziej niż rozczarowana (1) byłam dzisiaj ( 27.04.2008) na obiedzie- po raz pierwszy i ostatni zamówiłam... Joanna
porażka!!NIE POLECAM (1) dajcie spokój!! zabrałem rodzinke na niedzielny obiad miał być złocisty... ADAM rozczarowanie (1) poczytałam opinie i wydawało się super, Ale jestem bardzo rozczarowana, porce... Andzik :/ (1) Lokalizacja, menu, wystrój, muzyczka - wszystko ok. Tylko obsługa jakas taka... DS ZDECYDOWANIE GODNA POLECENIA :) (1) Lokal jest stosunkowo nowy a już cieszy się bardzo dobrą opinią.Organizowałam... sylwia POLECAMY (1) Fajny wystrój, bardzo smaczne jedzenie. Dobre miejsce na randkę lub spotkanie... jotgol Bardzo Sympatycznie (1) Bardzo sympatyczna restauracja usytuowana w super miejscu. Wystoj bardzo... M&A Godna polecenia (1) Rewelacyjna knajpka. Elegancki wystrój wnętrza i miła obsługa PRZEPYSZNY... Gosia Kontrast 2 (1) z taką kuchnią i obsługa i organizacją pracy co najwyżej mogą zagrozić... gdańsk Godna polecenia (1) Wyśmienite jedzenie (ostatnio zachwyciły mnie krewetki nasałatach z grzankami... Arek Godna polecenia (1) Niezwykły wystrój, super jedzenie, rewelacyjna lokalizacja. Trochę mało dań... Krzyś